Serija koju ne smete da propustite: Patrik Melrouz

Ovog marta na CineStar TV 1

  • 2

Benedikt Kumberbač nikad nije skrivao da postoje samo dve uloge koje je ikada želeo da igra: Hamlet i Patrik Melrouz. Autobiografske knjige Edvarda Sent Obina, na kojima se temelji serija Patrik Melrouz, su oduševile književnu publiku. Bilo je samo pitanje vremena kada će Patrik Melrouz stići na CineStar TV, a nema boljeg glumca od Benedikta Kumberbača koji ga personifikuje.

Ovu uzbudljivu mini seriju ne propustite da pogledate od 6. marta svake subote u 20:00 h na programu CineStar TV 1.

Serija knjiga Edvarda St Obena, sastoji se od pet naslova: Nikad razum, Loše vesti, Neke nade, Majčino mleko i Napokon, što je isti broj epizoda kao i u miniseriji. Nije slučajnost. Svaka epizoda serije koja traje decenijama obuhvata jednu knjigu, tako da nijedan deo priče nije ostavljen nedorečen. Kroz pet epizoda pratimo Patrika Melrouza, čoveka iz visokog društva koji je odrastao u vrlo disfunkcionalnoj porodici.

U svakoj epizodi pratimo određeni segment iz njegovog života, uz brojne fleš bekove i ispreplitanja radnje i vremena.

Kumberbač je fantastično portretirao čoveka koji je digao ruke od svega, osim od života. On je bogat, voli lepe fine stvari, lagodan život, ali istovremeno beži u heroinsku izmaglicu jer je psihički skroz uništen. U svetu velikih privilegija, Patrik se oseća usamljeno i otuđeno.

Jer taj svet je prepun nemoralnosti, pohlepe, okrutnosti i snobizma. Njegov put od žrtve do čoveka sa najboljim namerama je svojevrsni put modernog heroja.

CineStar tv patrik Foto: Promo

Ovaj način pričanja priče i portretiranja junaka, britka, oštroumna i inteligentna naracija pod rediteljskom palicom Edvarda Bergera, držaće vas prikovane za male ekrane od početka do samog kraja.

Ponudu i dostupnost CineStar TV kanala možete istražiti na platformama i web stranicama svog operatera, a raspored emitovanja na https://cinestartvchannels.rs.

CineStar TV Channels grupacija filmskih kanala nalazi se na samom vrhu po gledanosti iz godine u godinu. Sa svojih sedam žanrovski predodređenih kanala CineStar TV 1, CineStar TV 2 HD, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy HD, CineStar TV Comedy&Family HDCineStar TV Premiere 1 HD i CineStar TV Premiere 2 HD, dostupna je kod gotovo svih operatera u sedam zemalja regiona.

Gledaocima je samim tim omogućeno 24/7 filmova i serija na dan, a budući da je svaki kanal žanrovski predodređen, u svakom trenu na jednom od kanala možete da odabereti film ili seriju po trenutnom raspoloženju. Za slobodan i neograničen odabir sadržaja koji želite da pogledate, tu je pretplata na video-on-demand usluge  CineStar Premiere Plus. Ukoliko još uvek nemate dostupne kanale CineStar TV Channels grupacije, potražite ih kod svog operatera jer u 2021. godini pripremili su mnoštvo uzbudljivih iznenađenja.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni

    2. mart 2021 | 21:09

    Ja mislio neka nova serija sa Kamberbačom koja mi je promakla, kad ono ustvari serija od pre 3 godine, koju sam I zaboravio da sam gledao...

  • Dragana

    2. mart 2021 | 17:28

    Hvala za recenziju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA