≫ 

Reditelj otkriva šta nas očekuje u drugoj sezoni serije "Tajna vinove loze"

-  Druga sezona se nastavlja od trenutka gde smo stali - započeo je Dejan Karaklajić

  • 18
Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović Sloboda i Vojin u seriji "Tajne vinove loze"Printskrin: RTS

Serija "Tajne vionove loze" jedna je od najgledanijih na ovim prostorima, a u planu je i druga sezona. Reditelj Dejan Karaklajić je objasnio šta naš očekuje u nastavku.

-  Druga sezona se nastavlja od trenutka gde smo stali. U nastavku se Vuk i Vera, koje igraju Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, bore za svoju ljubav. Ne mogu previše da vam otkrivam. Biće tu novih likova, vina i vinograda - rekao je Karaklajić za "Kurir", i dodaje da je biti glumačkih pojačanja.

- Pravićemo kasting. Očekujem da drugu sezonu "Metro produkcija" radi u saradnji sa Telekomom Srbija - rekao je reditelj.

- Svi me pitaju ko je ubio Teodoru. Ne mogu to da vam otkrijem. Zovu me ljudi iz celog sveta. Zvali su me iz Norveške i Amerike. Gleda se "Tajna vinove lože", što me veoma raduje - rekao je Dejan Karaklajić.

Pored Slobode Mićalović i Vojina Ćetković, u ovom ostvarenju igraju još Aleksandar Srećković Kubura, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Dragi Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić i drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    3. mart 2021 | 11:10

    Nije losa serija,samo mnogo providnih studijskih scena ( dvoriste u Negotinu, skoro svaka voznja automobilom....)

  • Mrki

    3. mart 2021 | 12:25

    Priča je dobra, samo jeftino obrađena...

  • Jug

    3. mart 2021 | 12:48

    Odlična je serija, idemo dalje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA