≫ 

"Poslednje scene snimali smo s dublerom, od bolova nije mogao pred kamere. Tad je već bilo pretužno"

Glumac otkrio kako su izgledale zadnje scene koje je snimio Boris Komnenić

  • 2
Boris Komnenić, Vratiće se rode

Printskrin: Youtube

Glumac Boris Komnenić preminuo je nakon teške bolesti u 64. godini. Uprkos teškoj bolesti, glumio je do samog kraja. Njegove kolege otkrile su da je pre manje od mesec dana snimio svoju poslednju scenu.

Naime, on je tumačio lik Steve u seriji "Koleginice", a njegov kolega Predrag Peđa Damjanović, koji je snimao zajedno sa njim, otkrio je da je Boris poslednjih dana imao jake bolove.

Boris Komnenić

Printskrin: Instagram/Predrag Peđa Damjanović

Peđa je za Kurir ispričao da Komnenić nije mogao često da dolazi na snimanja zbog lošeg zdravstvenog stanja.

- Poslednje scene smo prepravili jer nije bilo šanse da dođe da snimi, prepričali smo ih, a delove gde je baš morao da bude u prolazu imali smo dublera, tad je već bilo pretužno, kada vidite nekog drugog čoveka u “Stevinom” kostimu a svesni ste da dubler nije zbog toga što je scena opasna po život, već zato što je nas veliki Boris, naše omiljeno, najduhovitije, najšarmantnije “gunđalo”na svetu, sprečen da dođe zbog nesnosnih bolova - rekao je Damjanović.

Komnenić je pre dvadesetak dana snimio poslednje scene.

- Alo, Stevo, pre mesec dana je bilo prezabavno na snimanju. Suza su nam išle od smeha, a ovog jutra... - napisao je glumac.

Inače, serija "Koleginice" prati Bojanu i Zoricu, psihološkinju i astrologa, koje postaju cimerke i počinju da dele klijente, a od februara se emituje na kanalu K1.

Podsetimo, pored pozorišnih uloga, Komnenić je odigrao preko 70 uloga na filmu i TV serijama. Na filmu je debitovao još kao student u “Danima od snova” (1980) Vlatka Gilića, a iste godine odigrao je i ulogu u “Splavu meduze” Karpa Godine.

Igrao je u filmovima “Tajvanska kanasta” (1985), “TT sindrom” (2002), “Sjaj u očima” (2003), “Kad porastem biću Kengur” (2004), “Sedam i po” (2006), “Čitulja za Eskobara” (2008), “Montevideo, bog te video” (2012), “Falsifikator” (2013), “Taxi Blues” (2019), “Jedini izlaz” (2020) i drugim ostvarenjima.

Video: Preminuo Boris Komnenić: Prvak drame u Narodnom pozorišu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    7. mart 2021 | 10:05

    Ja hoću život, bolji život, da ga zgrabim poput tigra...život nije igra...

  • Ak47

    7. mart 2021 | 10:41

    Nek pociva u miru. Nasa legenda! 🙏💓

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA