≫ 

"Praznina je velika, ljubav i poštovanje prema tebi su veći": Milica Milša se oprostila od Komnenića

Oni su glumili par u prvoj seriji koju je Milša snimila

  • 0
Boris Komnenić

Boris Komnenić u "Boljem životu" / Printskrin: Youtube/Serija Ex

- Dragi moj Borise, ne mogu i neću da verujem da si i ti otišao... nepodnošljiv postaje ovaj život bez dragih ljudi... - napisala je Milica Milša na svom Instagram kanalu.

Brojne ličnosti iz sveta glume pogodila je vest da je glumac Boris Komnenić preminuo u 64. godini nakon duge bolesti. Komnenića je proslavila uloga Saše Popadića u seriji "Bolji život", dok je njegov verovatno najvažniji film bio "Tajvanaska kanasta", film Gorana Markovića iz 1985. godine.

Ipak, u "Boljem životu" Milša ga je upoznala.

- Dragi moj Borise, ne mogu i neću da verujem da si i ti otišao... nepodnošljiv postaje ovaj život bez dragih ljudi... Ti si bio moj prvi TV verenik u prvoj seriji koju sam snimila "Bolji život". Svaki susret sa tobom donosio je radost i smeh, sve probe za predstave bile su zbog tebe posebne, svako igranje predstave je bio praznik. Duhovit, obrazovan, lucidan, poseban, nedostajaćeš ovom svetu...nema više takvih kao što si ti. Praznina je velika, ljubav i poštovanje prema tebi još i veći - napisala je ona.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

 

Podsetimo, Milša je u "Boljem životu" igrala Ivonu, Sašinu devojku i sekretaricu.

Komnenić je bio prvak drame u Narodnom pozorišu u Beogradu i rođen je 29. marta 1957. godine u Puli. Posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, upisao je Fakultet dramskih umetnosti, a član Narodnog pozorišta u Beogradu postao je 1984. godine, dok je njegova najpoznatija uloga na televiziji ona u seriji „Bolji život“, kada je tumačio lik Saše Guze Popadića.

Među filmskim i televizijskim naslovima u kojima je igrao su "Tajvanaska kanasta", “Bal na vodi”, “Špadijer jedan život”, “Gore dole”, “Vratiće se rode”, “Miris kiše na Balkanu”, “Sinđelići”, “Apofenija” i drugi.

Video: Preminuo Boris Komnenić: Prvak drame u Narodnom pozorišu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA