≫ 

Oglasila se bivša supruga Borisa Komnenića: "Svi smo tužni, njegovi roditelji jako pate"

Njegova bivša supruga kaže da su ostali u veoma dobrim odnosima i da će ga svi zauvek voleti

  • 2
Boris Komnenić, Tesla ili prilagođavanje anđela Printskrin: Youtube

- Ostali smo u jako dobrim odnosima. Naša ćerka i njeno dvoje dece, i moj sadašnji dugogodišnji suprug i ja uvek ćemo voleti Borisa, a sada smo svi jako tužni pa molimo za razumevanje - rekla je Rene Penanen, bivša supruga Borisa Komnenića za 24sata.hr.

Čuveni glumac je preminuo nakon teške bolesti u 64. godini. Publika ga najviše pamti po ulozi Aleksandra 'Saše - Guze' Popadića iz serije "Bolji život".

Boris je sa Zagrepčankom Rene dobio je ćerku Nike Komnenić. Ipak, nije uspeo da učestvuje u njenom odrastanju jer je ona tokom rata živela sa majkom u Hrvatskoj.

Nismo se videli od izbijanja rata, jer iz nepoznatih razloga nikako nisam uspevao da dobijem vizu kako bih otišao da ih posetim. Od kada su vize ukinute, redovno se viđamo, ali sada je ona zrela i formirana osoba, majka moje unuke Lucije. Nika sada utiče na mene, pokušava da me vaspitava i učini zrelijim i boljim - pričao je glumac.

Njegova bivša supruga kaže da su ostali u veoma dobrim odnosima.

- Naša ćerka i njeno dvoje malaca, i moj sadašnji dugogodišnji suprug i ja uvek ćemo voleti Borisa, a sada smo svi jako tužni pa molimo za razumevanje, pogotovo što Borisovi roditelji sada jako, jako pate - rekla je Rene.

Podsetimo, Boris je pričao kako mu je razdvojenost od ćerke veoma teško pala, međutim ono što ga je u ratnom periodu najviše radovalo je to što je preko određenih "kanal" imao informacije da su mu ćerka i bivša žena dobro, žive i zdrave.

Video: Preminuo Boris Komnenić: Prvak drame u Narodnom pozorišu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija

    7. mart 2021 | 16:58

    Večna mu slava njegovoj porodici iskreno saučešće malo je ostalo pravih glumaca mnogi su otišliđuđpolitiku

  • Keks

    7. mart 2021 | 17:46

    Mnogo je Vas za kratko vreme napustilo ovizemaljski zivot SLAVA VAM ,SVIMA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA