≫ 

"Ulepšao si mi život": Miloš Biković se javio Biljani Čekić video porukom

- Hvala ti što si mi ulepšao dan, godinu, život. Miloše, volim te,hvala na svemu( i dalje ne verujem)... - napisala je devojčica koja je glumila Daru iz Jasenovca

  • 26

Biljana Čekić, devojčica koja je igrala lik Dare u filmu "Dara iz Jasenovca", došla je u Beograd, gde se u vili "Mir" srela sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Tokom boravka u glavnom gradu Srbije, Biljana je izrazila želju da upozna Miloša Bikovića.

U međuvremenu, Miloš je Čekićevoj poslao video poruku, kojom je Biljana bila oduševljena.

- Hvala ti što si mi ulepšao dan, godinu, život. Miloše, volim te,hvala na svemu (i dalje ne verujem)... - napisala je devojčica koja je glumila Daru iz Jasenovca  na svom Instagram profilu.

A Miloš je Biljani rekao sledeće:

- Draga koleginice Biljana. Želeo bih ovog puta da te pozdravim, da ti kažem da mi je žao što danas nisam uspeo da svratim da se vidimo, jer nisam u Beogradu. I nadam se da ćemo se uskoro upoznati,videti i sresti. Druga stvar, želeo bih da ti čestitam na filmu. I treća stvar i nadam se da ćemo se uskoro sresti u kadru, jer verujem da ćeš imati uspešnu glumačku karijeru i da ćemo uskoro negde zaigrati zajedno. Veliki pozdrav za tebe - rekao je Biković u video poruci.

Inače, Biljana je ranije izjavila da planira da se bavi glumom.

– Planiram da nastavim da se bavim glumom. Ovo je zaista bilo predivno iskustvo i volela bih da imam priliku da zaigram u još nekom filmu. San mi je da imam filmsku karijeru - rekla je Biljana

Šta je Miloš Biković poručio Biljani Čekić, pogledajte na snimku na početku teksta.

Video: Vučić ugostio glavnu glumicu filma Dara iz Jasenovca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA