Neca iz "Srećnih ljudi" je sada odrastao čovek: Otkriva kako je dobio ulogu u čuvenoj seriji

Pogledajte kako danas izgleda čuveni Neca, kojeg je igrao Janko Milivojević

  • 3
Janko Milivojević Neca Janko Milivojević kao Neca u seriji "Srećni ljudi" Printskrin: RTS

Ako ste gledali seriju "Srećni ljudi", sigurno se sećate i najmlađeg člana porodice Golubović, malog Necu. Njega je tada glumio dečak pod imenom Janko Milivojević. Kao što je poznato, mali Neca je oduševio mnoge i bio jedan od najpopularnijih likova u "Srećnim ljudima".

Janko Milivojević, koji je glumio najmlađeg člana porodice Golubović, sada je odrastao čovek, porodičan je čovek.

U emisiji "Ćaskalica" televizije K1 on se  prisetio dana kada je dobio ulogu u "Srećnim ljudima" i kada je glumio u ovoj seriji.

- Ja sam imao 6 i po. Išao sam na audiciju kod Mike Aleksića. Tada je bila jedna škola glume. Ja sam pre toga glumio u pozorištu i onda su oni izabrali nas nekoliko da se pripremamo za tu seriju, i onda su mene odabrali., jer sam im izgleda najviše svideo - rekao je Janko Milivojević i nastavio:

- Generalno sam radio sa dosta starijim ljudima, pa je bilo malo dosadno, ali kada sam snimao u školi, bilo mi je jako interesantno, jer sam radio sa kucom. Tako da sam u pauzama šetao kucu. (Sima) mi je bio najbolji drug, sa njim sam se najbolje družio - rekao čuveni Neca.

Janko je potom objasnio što je odlučio da prestane sa glumom.

- Meni je tada bilo naporno i nisam imao ambicije da nastavim da glumim. Bolje neko to da radi kao što su to postojeći glumci  koji vole taj posao. Ja sada volim neke druge stvari da radim nego glumu - rekao je on.

Janko je objasnio i čime se sada bavi.

- Radim i u galeriji. Prodajem slike, uramljujem slike i prevozimo slike u inostranstvo. To moj tata radi več 40 godina i onda sam ja  nasledio taj posao - rekao je Milivojević i naveo da ima dvojicu braće koje žive u Dubaiju i Americi.

Video: Koje je devojačko prezime Šćepanove Natalije? Zašto je Ozrenov Roki morao da tezgari?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA