≫ 

Glumica otkrila: "Doneo mi kafu i cigare, znao je da nemam", Komnenić joj o ovom nije dao da priča

'Ne znam o čemu pričaš, dosadna si', kaže on.

  • 2
Boris Komnenić Boris Komnenić / Printskrin: Youtube/RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

Glumac Boris Komenenić preminuo je prošlog vikenda nakon teške bolesti u 64. godini. Od "Guze" iz "Boljeg života" opraštaju se poštovaoci i kolege na društvenim mrežama, a sada je to učinila i njegova koleginica Sonja Damjanović.

Ona je na društvenim mrežama opisala jedan susret s kolegom iz predstave "89" i filma "TT sindrom", o kojem "nije smela ranije da priča".

Sonja Damjanovic Sonja Damjanović / Printskrin: YT/Nenad Milenković

- Bilo je za vreme bombardovanja. Živela sam u malom stanu na Limanu, studentski. Zove Boris: 'Šta radiš?', 'Ništa, čitam Proleća Ivana Galeba', 'Odlična knjiga, svratiću', svraća u Novi Sad zbog neke rodbine. Donosi štek plavog 'ronhila' i 500 grama kafe, zna da nemam. Većina zna koliko je to tada značilo, kao da je došao Deda Mraz. Posedimo malo, on kreće, kažem mu: ' Javi se kad stigneš u Beograd', frka mi je zbog mostova.

Zove. 'Stigao sam, ajde smiri se, čitaj 'Ivana Galeba'.

Otvaram knjigu i nalazim 200 maraka u njoj. Zovem: 'Borise, nije trebalo, previše je, doneo si mi najvažnije'.

'Ne znam o čemu pričaš, dosadna si', kaže on.

Glumica je potom napisala i da su se godinama posle toga sretali, i svaki put kada bi Sonja pokušala nekome da ispriča o susretu, on je prekidao.

- Pa, evo sad. Hvala ti, Borise, na svemu. Najviše na tome što si dozvolio da te smatram prijateljem - napisala je glumica.

Datum sahrane Borisa Komnenića još nije saopšten jer se čeka potvrda kada će njegova ćerka Nika i bivša supruga Rene moći da doputuju iz Zagreba.

Video: Preminuo Boris Komnenić: Prvak drame u Narodnom pozorištu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    9. mart 2021 | 09:39

    Prelepa Sonja. Vatrogasci koji su asistirali u snimanju završne scene na Kalemegdanu ( devojački bunar ) još uvek prepričavaju kako su bili zadivljeni Sonjinom lepotom.

  • Misa

    18. jul 2021 | 00:25

    Dobraa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA