≫ 

18 puta kada su glumački parovi igrali ono što najbolje znaju - svoju roditelje, decu, partnere

Primera ima na pretek. Javite nam koga biste još voleli da vidite u ovoj galeriji

  • 4
Roditelji deca Printskrin: RTS, Miramaks

Otac i sin Bora i Žika Todorović igrali su zajedno u filmu "Podezmlju", braća Sergej i Branislav Trifunović u "Bureku", a supružnike Petra Benčinu i Tamaru Dragićević uskoro ćemo gledati u filmu "Toma". Ipak, ne dešava se često da na platnu oni glume isto ono što su u stvarnom životu.

Nekim je glumcima najlakše da tumače ono što znaju, drugi baš od toga beže, bojeći se da će stvarno iskustvo uticati na njihovu izvedbu. Zato slučajeve u kojima majka i ćerka igraju majku i ćerku ili brat i sestra - brata i sestru baš i nema mnogo.

Ipak, na ovo su se odvažila neka od poznatih imena kako naše, tako i svetske filmske scene. Ko je to učinio najbolje, ocenite sami. I javite nam koga biste još voleli da vidite u ovoj galeriji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A. P

    16. mart 2021 | 22:57

    Glumi seljaka za desetku.

  • BOJAN D

    16. mart 2021 | 19:42

    Gde se njih setiste? :) Kada je išao Šerlok, bio sam razočaran zbog Benedikta jer mi je nekako fem a koji lik igra. Odem da pročitam malo o njemu a ono ide hajka o njegovoj porodici jer još uvek ,drze' ljude kao robove za proizvodnju šećerne trske i ruma. I on još se buni što to pisu, a svetski je poznat i priznat dramski umetnik/producent. Kasnije su petoro glumaca iz te serije, izašlo iz plakara.

  • Vratice se rode

    17. mart 2021 | 10:25

    Zika je mozda cak nadmasio Boru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA