Bez trenerki i pidžama na dodeli Oskara: Svi nominovani moraće da prisustvuju lično

Podsetimo, 93. dodela Oskara održaće se 25. aprila

  • 0
Oscar, Oskar Oskar / Foto: Tanjug/AP

Na 93. dodeli Oskara 2021. godine Zoom neće biti dozvoljen, javili su producenti. Za razliku od Emija i Zlatnog globusa, čiji su dobitnici imali opciju da nagradu prime iz udobnosti svojih domova, prestižnoj ceremoniji moraće da prisustvuju lično.

Producenti 93. dodele - Stiven Soderberg, Stejsi Šer i Džes Kolins - poslali su mejl svim nominovanim u četvrtak u kome su navedena nova pravila i u kome se insistira da, uz sve mere sigurnosti, prisustvuju ceremoniji.

Akademija planira da priredi "intiman događaj" u Los Anđelesu.

- Oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju ceremoniji iz bilo kog razloga, samo želimo da naglasimo da Zoom neće biti opcija.

Producenti su rekli da su "preuzeli velike mere" kako bi obezbedili "sigurno i zabavno veče za sve koji će doći u Dolbi teatar i napomenuli da "osećaju da bi virtuelni pristup mogao da umanji njihove napore":

Ceremoniji će prethoditi 90-minutni koktel kome će moći da prisustvuju samo voditelji, nominovani i njihovi gosti.

Što se tiče obraćanja na bini, savetovali su budućim oskarvocima da ne drže duge govore, da se obraćaju ljudima direktno i da ne pišu svoje zahvalnice na papiru.

Podsetimo, 93. dodela Oskara održaće se 25. aprila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA