Gvinet Paltrou dobila Oskara, pa se 3 nedelje krila u kući: "Nikad se više neću zaraziti glumom"

"Usamljenost je prava reč. Sve je bilo vrlo čudno"

  • 0
77 Dodela zlatnog globusa Gvinet Paltrou / Foto: Tanjug/AP

Kada je Gvinet Paltrou 1999. osvojila svog prvog Oskara, mnogi su bili u šoku, a među njima i sama Gvinet. Umesto da slavi, ova lepotica sakrila se nakon ceremonije od ostatka sveta.

Gvinet, koja je u to vreme imala 26 godina, nominovana je nagradu za najbolju glumicu za svoje umeće u filmu "Zaljubljeni Šekspir", ali niko nije očekivao da će zaista pobediti.

U poslednjoj epizodi jedne emisiji Gvinet je rekla da je bila "posramljena" zbog nominacija još pre ceremonije.

- To je bilo tako čudno vreme. Pomalo vas je stid kada ste nominovani za Oskara, osećate se kao prevarant, ne verujete da se to zaista događa. Razmišljala sam: "Ja čak i nisam toliko dobra. Da li me svi mrze? Ali, naravno, neću pobediti, ali istovremeno ovo je i kul" - objasnila je Gvinet.

Glumica je dodala da su svi u Los Anđelesu bili "puni podrške" nakon njene pobede, ali ju je pažnja koju je nakon toga dobila pomalo gušila.

- Sećam se da sam pobedila i odjednom osetila kao da plima ka meni dolazi. Situacija kada je toliko pažnje i energije usmereno ka vama vas tako, tako vas lako savlada - rekla je ona.

- Otišla sam u kuću svojih roditelja u Santa Moniku i tu ostala tri nedelje.

Dok su njeni fanovi bili ubeđeni da ona uživa i slavi svoju pobedu, Gvinet je rekla da se u to vreme zapravo osećala veoma usamljeno.

- Usamljenost je prava reč. Sve je bilo vrlo čudno.

Iako od glume nije odustala još mnogo godina, otkrila je da je baš tada shvatila da "glumu i ne voliko koliko je mislila".

Na pitanje da li bi se vratila na scenu ako bi se nove prilike otovrile, Gvinet je rekla:

- Nikada se više neću zaraziti glumom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA