Neprepoznatljivi: Ove slike pokazuju koliko su daleko glumci spremni da odu zbog uloge

Lažni zubi, obrazi, penis, sve je u opticaju

  • 8
Boris Isaković

Boris Isaković kao Slobodan Milošević / Foto: Tanjug/AP, Promo/RTS/SuperstarTV

Dok se sa težinom obični smrtnici bore, glumci kao da olako žongliraju sa desetinama kilograma gore ili dole, kada za to imaju profesionalni razlog. Šminka, prostetika, perike, pa čak i lažni penis - sve je u službi oživaljvanja lika, po cenu toga da satima mirno sede u šminkernici.

Upravo je to činio Boris Isaković kako bi što vernije došarao Slobodana Miloševića u seriji "Porodica", koju pratimo od večeras. Kristijan Bejl toliko je puta menjao konstituciju da su mu nagla mršavljenja i gojenja narušila zdravlje. Šarliz Teron pala je u depresiju od koje je patila i njena, 25 kilorama punija, heroina, a Tilda Svinton i Glen Klouz promenile su pol.

Pogledajte ovih 13 zadivljujućih glumačkih transformacija (i ne isprobavajte ovo sami kod kuće):

Koje su Vaše omiljene filmske transformacije? Marko Robi kao kraljica Elizabeta? Dženifer Lorens kao Mistik? Al Paćino u filmu "Dik Trejsi"? Džef Goldblum u "Muvi"? Javite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tekst

    29. mart 2021 | 12:55

    Kad će neki musliman snimati ulogu u Srbiji o zločinima nad srbima a za hrvate se zna da nisu smeli glumiti u dari iz jasenovca. Zašto uvek mi moramo biti prodani za šaku nečega.

  • Odin

    29. mart 2021 | 13:10

    Ovaj je za mene gori od onih baba što lepo žive šireći laži o Srebrenici.Srbin je to, onaj koji bi sutra veru promenio za šačicu deviza.

  • Срб

    29. mart 2021 | 14:47

    Људи моји серија није за гледање исаковић карановић марић Екипа србомрзитеља

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA