Iza kulisa: Kako je vila "Mir" rekonstruisana u studiju za potrebe serije "Porodica"

- Imali smo studijske uslove. Znači objekti, cela vila je napravljena u studiju - rekla je Mirjana Karanović, koja je glumila Miru Marković

  • 0
Serija Serija "Porodica" Foto: Promo/RTS/SuperstarTV

Serija "Porodica", koja je prošle nedelje bila emitovana na kanalima RTS 1 i Superstar TV-u, privukla je ogromu pažnju. Autori ovog ostvarenja su prikazali ovog puta kako je vila "Mir", gde se odvijao jedan deo radnje, rekonstruisana u studiju.

O svemu ovome pričala je ekipa serije "Porodica", od reditelja i scenariste Bojana Vuletić, te do glumačkih zvezda Borisa Isakovića, Mirjane Karanović, Milana Marića, Jane Bjelice, Miloša Timotijevića....

- Ja ne verujem da bi to moglo da ispadne ovako da smo mi u nekim drugim uslovima radili. Ja mislim da je fantastično to napravljeno. Fantastično! To je toliko postalo naš dom, mislim, da, ono... Jedino kada sam bio zapanjen je to što je moj kabinet odjedanput postao spavaća soba. Rek'o, pa kako... - rekao je Boris Isaković, koji je glumio Slobodana Miloševića.

- Ti uslovi u kojima smo radili, zaista su bili perfektni. Objektivno, mi nismo mogli da snimamo tamo gde su se događaji dešavali originalno, u vili "Mir", jer je ona u upotrebi. Imali smo studijske uslove. Znači objekti, cela vila je napravljena u studiju - rekla je Mirjana Karanović, koja je glumila Miru Marković.

- Ti kada uđeš, ti znaš da je to maketa. Ali kada uđeš u maketu, tebi to deluje užasno živo. Nekako deluje kao da si ušao u tu kuću - rekao je Milan Marić, koji je glumio Čedomira Jovanovića.

Pogledajte kako je rekonstruisana vila "Mir" u studiju za potrebe serije "Porodica":

Pogledajte snimak:

Video: Kako je nastala Porodica, serija o poslednjim danima pred hapšenje Miloševića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA