Nova serija Lazara Ristovskog, "Drim tim" od 14. aprila na RTS-u

Svaka epizoda je priča za sebe i ima svoje glavne junake

  • 13
Serija Drim tim Serija "Drim tim" Foto: Promo RTS

Humoristička serija "Drim tim", nastala u produkciji slavnog glumca i reditelja Lazara Ristovskog, emitovaće se od 14. aprila svakog radnog dana u 20 časova na Prvom programu RTS-a. Serija govori o ne mnogo uspešnom fudbaleru Iliji Iki Srdiću i fudbalskom timu koji je sam sastavio od svojih jedanaest sinova!

Scenario za ovu neobičnu i duhovitu priču pisao je Miloš Radović, a režiju potpisuje Dejan Zečević.

Delimično nastala na osnovu (neproverene) biografije čuvenog Zvazdarca i ljubitelja fudbala Ingeta, poznatijeg kao "zvezdarski Maradona", serija u svakoj epizodi donosi po jednu zabavnu priču iz života njegove

mnogobrojne fudbalske porodice.

Na samom početku serije, FK "Bulbulderac" - kako je ime ovog neobičnog porodičnog tima, nastupa u zonskom takmičenju, ali sa velikom ambicijom da jednog dana uđe u Drugu ligu, pa u Prvu, pa i u Ligu šampiona!

Nesrećan što sam nikada nije bio dobar u svom omiljenom sportu, Ika sa velikim žarom uči svoje sinove da postanu vrhunski fudbaleri.

"Bulbulderac" je smešten u Zvezdarskoj šumi, tu je mali teren, kućica gde žive svi zajedno - njih dvadesetak, oronula kafana sa baštom, roštilj... Klub se uglavnom izdržava od ove kafane, a Ika je bolji roštilj-majstor nego trener. Ovo izolovano mesto u šumi je i glavno poprište radnje u seriji.

Na lagan, brz i duhovit način "Drim tim" priča romantičnu priču o nadama, željama i idealima običnih ljudi. Ma koliko da se svadjaju, članovi Ikine porodice vezani su čvrstim vezama uzajamne ljubavi. Stub razdora ali i stub spokoja je glavni lik serije, Ika Srdić, koga tumači Lazar Ristovski.

Svaka epizoda je priča za sebe i ima svoje glavne junake (Ika, njegovih 11 sinova, majka Ciga, stogodišnji deda Drakče), ali će se kroz čitavu seriju pojavljivati i mnogi zanimljivi gostujući likovi. Deo mnogobrojne glumačke ekipe, uz Lazara Ristovskog čine i Tatjana Šojić, Momo Pićurić, Milutin Mima Karadžić, Danica Ristovski, Voja Brajović, Teodora Ristovski, Radovan Vujović, Jelisaveta Orašanin, Milica Tomašević, Milan Kolak, Aleksandar Filimonović, Veljko Eraković, Jovan Ristovski, Marko Gvero, Bojan Dimitrijević, Jovo Maksić, Svetozar Cvetković...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA