Megan i Hari postigli prvi ugovor sa Netfliksom: Snimaju sportsku doku-seriju

Film dolazi šest meseci nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa potpisali multi-milionski ugovor sa Netfliksom

  • 0
Princ Hari, Megan Markl Princ Hari, Megan Markl / Foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl postigli su prvi dogovor sa Netfliksom - dokumentarac o Inviktus igrama, međunarodnom sportskom događaju na kome učestvuju veterani i aktivni vojnici koji su povređeni na dužnosti i sada imaju neku vrstu hendikepa.

Njihova produkcijska kuća Arčvel snimiće "Srce Inviktusa" (Heart of Invictus), dokumentarac iz kog će kao reditelj da stoji Orlando fon Ajnsidel i Džoana Natasegara kao producentkinja.

Princ Hari učestvovao je u osnivanju Inviktus igara, koje su počele da se održavaju 2014. godine. Film će grupu takmičara sa svih strana sveta, koji su svi doživeli tešku povredu na dužnosti, pratiti na njihovom putu ka Hagu gde će se 2022. održati sledeće igre.

Oni će biti prikazani dok treniraju i otkrivaju svoje priče, traumu i nade. Serija će takođe pratiti i organizatore Inviktus igara, odloženih za sledeće proleće.

Film dolazi šest meseci nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa potpisali multi-milionski ugovor sa Netfliksom. Hari će se pojaviti i ispred kamere, a takođe će biti i izvršni producent serije, zajedno sa Inviktus fondacijom.

- Od prvih Inviktus igara 2014. godine shvatili smo da svaki takmičar može da na svoj jedinstven način doprinose ovom mozaiku odlučnosti i snage. Veoma sam uzbuđen zbog ovog projekta - rekao je Hari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA