≫ 

Ponestalo inspiracije? Fanovi pozvani da izaberu temu 11. sezone "Američke horor priče"

"Došli smo do četiri priče. Javite mi koja je vaša omiljena priča koristeći hashtagove"

  • 0
American Horror Story

"American Horror Story" / Foto: Tanjug/AP/Prashant Gupta

Američka horor priča” (American Horror Story) još uvek nije objavila svoju 10. sezonu, ali kako je autor Rajan Marfi već objavio, snimaće se još najmanje tri. U skladu s tim, o temi 11. serijala već se razmišlja.

Marfi je tako prošle sedmice na Twitteru pozvao fanove serije da biraju ideju koju će onda on proširiti i pretvoriti u seriju. U sredu je objavio koje četiri teme su ušle u uži izbor, a to su Aliens (Vanzemaljci), Bloody Mary, Sirens (Sirene) i Plague (Kuga). Fanovi mogu da glasaju koristeći hashtagove #ahsaliens, #ahsbloodymary, #ahssirens i #ahsplague.

- Došli smo do četiri priče. Javite mi koja je vaša omiljena priča koristeći hashtagove - objavio je Marfi na Twitteru dodajući “American Horror Story svemir se širi…”.

 

Podsetimo, uskoro bi trebalo da počne da se prikazuje deseta sezona ove serije, a naročitu pažnju privukla je vest da će se ekipi prvi put pridružuti glumac Mekoli Kalkin i dalje najpoznatiji po ulozi u filmovima "Sam u kući".

Glavnu ulogu po svemu sudeći imaće Keti Bejts koja je u seriji već igrala šest likova, od kojih je možda najupečatljivija bila Madam LaLori, istorijska ličnost i serijska ubica koja je zlostavljala i ubijala svoje robove u Nju Orleansu.

Mekoli Kalkin pridružiće joj se po prvi put u ovoj seriji. Sa druge strane, Sara Polson već je uigrana - bila je deo svake sezone osim 1984, baš kao i Evan Peters, koji se takođe vraća.

Prva sezona AHS-a prikazana je pre deset godina. Do sada je prikazano devet sezona a koliko su bile uspešne govori i podatak da je Džesika Lang osvojila dve nagrade Emmy i jedan Zlatni globus za svoje uloge u seriji, Keti Bejts i Džejms Kromvel osvojili su za svoje uloge po jednu nagradu Emmy dok je Lejsi Gaga osvojila Zlatni globus za ulogu u petoj sezoni koja se prikazivala 2016. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA