≫ 

Metju Peri podelio, pa odmah obrisao prvu sliku sa snimanja "Prijatelja"

Fanovi su, naravno, pojurili da naliziraju svaki detalj slike

  • 0
Friends, Prijatelji serija "Prijatelji" / Foto: Profimedia/Everett

Metju Peri podelio je, ali i vrlo brzo izbrisao, prvu sliku sa seta toliko očekivanog ponovnog susreta "Prijatelja" (Friends).

Glumac (51), koji je ovekovečio lik duhovitog i nesigurnog Čedlera Binga, slikao se u šminkernici dok se pripremao sa svojim kolegama.

- Nekoliko sekundi pre nego što pojedem četkicu za šminkanje. Da i ne spominjem susret sa svojim Prijateljima - našalio se on.

Fanovi su, naravno, pojurili da naliziraju svaki detalj slike i vrlo se razučarali kada je glumac obrisao sliku.

Iako se sve drži u tajnosti, neki detalji su ipak isplivali, kao na primer taj da će dom Monike Geler biti mesto ponovnog okupljanja. Greg Grande, koji je osmislio neke od čuvenih lokacija iz "Prijatelja", kao što je Central Perk, podelio je na društvenim mrežama na čemu trenutno radi, a to je bila slika Monikinog stana.

- Pssst. Dešava se nešto deža vu... Uskoro opet stižemo uživo #friends#monicasapt#friendsreunion - napisao je Greg u postu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Greg Grande (@ggrandedesign)

Podsetimo, u ovom sitkomu su Dženifer Eniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Dejvid Švimer, Met LeBlank i Metju Peri igrali 20-godišnjake koji pokušavaju da pronađu ljubav i izgrade karijeru u Njujorku 1990-ih.

Dejdvid je nedavno rekao da se veoma raduje povratku u Los Anđeles i da će prvi put nakon nekoliko godina ponovo cela ekipa biti na okupu.

Video: Glumica raskinula veridbu, ali ne i vezu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA