Timotijević o Miki: To je bio moj poslednji čas kod njega, šokiran sam što nisam ništa primetio

Miloš je i podržao svoje koleginice, koje su istupile sa pričom da su bile zlostavljane od strane Aleksića

  • 1
Miloš Timotijević, Miroslav Mika Aleksić

Miloš Timotijević i Miroslav Mika Aleksić Foto: ATA Images, Printskrin: Youtube/Agape - Aleksandar Gajšek

Popularni glumac Miloš Timotijević se osvrnuo na događaje koji su potresli srpsku javnost u poslednjih par meseci. Kao neko ko se spremao za Akademiju i Miloš Timotijević bio je jedan od učenika ozloglašenog profesora glume Miroslava Aleksića.

O svom iskustvu sa profesorom glume Miloš je rekao sledeće:

- Provodio sam dosta vremena u Mikinoj grupi gde sam imao i lepih i loših iskustava. Sad kad se sve izdešavalo, to iskustvo je meni ostalo u dobrom sećanju, ali čovek nekako ima tendenciju da loše stvari zaboravlja i onda su mi tek drugi ukazali na to kakav je on bio prema meni. Međutim, ja se toga stvarno ne sećam - kaže Miloš za Kurir.

Miloš Timotijević, Južni vetar

Foto: Youtube/RTSPrikazuje

Kako je rekao kad se spremao za Akademiju bio je dosta čudan trenutak.

- Prvi put me je on spremao, posle treće godine srednje škole i ja sam prošao u uži izbor. Tada nisam imamo neku ambiciju da prođem, nekako sam hteo da završim srednju. Ali kada sam hteo drugi put da spremam, tada sam već želeo.

On mi je rekao na tom jednom času, kada je pitao ko će da se sprema za glumu ove godine i kada ma ja podigao ruku "Ti, Miloše, spusti ruku". Kada sam ga pitao zašto, odgovorio mi je da ja nisam za ovoj poziv, jer sam ušao u uži izbor samo zato što me je on spremao.

To je bila rečenica i to je bio moj poslednji čas kod Mike u grupi. Prosto sam shvatio da kad neko nema poverenja u vas, nema razloga ni da ja gubim vreme više u toj grupi - naveo je Timotijević.

Miloš je i podržao svoje koleginice, koje su istupile sa pričom da su bile zlostavljane od strane Aleksića.

- U prvom trenutku kada sam čuo to ja sam prvih pet sekundi bio šokiran, međutim, kada sam negde povezao stvari onda sam shvatio da se to uklapa u taj profil. Šokiran sam samo što nisam ništa primetio. S obzirom na to da je toliko devojaka mladih izašlo sa pričom, uverenja sam da se to desilo - kaže Timotijević.

Video: Nemojte vi suditi pre suđenja: Burna reakcija advokata Mike Aleksića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    12. april 2021 | 14:36

    Још ниједна успешна глумачка особа се није изјаснила против Мике...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA