Za sve ljubitelje dobrog zombi horora: Svetska premijera "Fear the Walking Dead" počinje večeras

Šesta sezona nastavlja se novim epizodama za koje glumci tvrde da su najbolje do sada... Odgledali smo ih. I jesu

  • 0
Fear the Walking Dead "Fear the Walking Dead" / Foto: AMC

Približava nam se svetska premijera nove sezone originalne AMC-ove serije "Fear the Walking Dead". Devet uzbudljivih novih epizoda drugog dela šeste sezone, počinju sa emitovanjem na AMC kanalu 12. aprila u premijernom terminu od 03.00h sa reprizom istog dana u 22.00h i to istog dana širom planete.

Glumci tvrde da će naredne epizode biti jedne od najboljih koje su dosada snimljene u celoj seriji, a s obizirom da smo na novinarskoj projekciji mogli da odgledamo deo njih - potvrđujemo. Zaista jesu.

Šesta sezona serije "Fear the Walking Dead" prikazuje šta se dogodilo sa neobičnom porodicom ujedinjenom oko misije da pomogne onima kojima je pomoć potrebna. Nakon što su je Vidržinija (Kolbi Minifi) i njeni Pioniri rasturili, grupa se raštrkala po njenim dalekosežnim naseljima. Poslednje što je Morgan (Leni Džejms) poručio grupi na kraju pete sezone jeste da „samo žive“, a u ovoj sezoni ćemo videti šta to tačno znači za svakog od njih.

U prvoj polovini sezone Morgan i dalje pokušava da izgradi svoju zajednicu i spase svoju porodicu, uprkos tome što se sve oko njih raspada i Morgan stalno gubi ljude koje vole. S druge strane, neuhvatljivi Strand (Kolman Domingo) nastavlja da radi rame uz rame sa Virdžinijom.

U osmoj epizodi pod nazivom "Vrata", kojom i počinje svetska premijera, videćemo kako ponovno povezivanje sa starim prijateljem pomaže Džonu Doriji da se izvuče iz njegovog najmračnije stanja. Po povratku u Lavton, Virdžinija zahteva odgovore...

Dobro poznatoj glumačkoj ekipi, pridružuju se tri nova glumca: John Glover (The Good Wife, Smallville, Scrooged), Nick Stahl (Carnivale, Terminator 3: Rise of the Machines, Sin City) i Keith Carradine (Madam Secretary, Fargo, Deadwood), kao i Aisha Tyler (Director: CSI, Roswell NM, Axis) koja je režirala epizodu 613 ove sezone.

Neki će smatrati da su stabilnost i mogućnosti koje se pružaju u Virdžinijinim zajednicama intrigantni, neki će potonuti u mrak, dok će se drugi boriti protiv onoga što im je nametnuto. Život iza Virdžinijinih zidina dovešće u iskušenje svakog od njih na različite načine, što će ih prinuditi da pronađu svoje mesto u ovom novom svetu.

Serija "Fear The Walking Dead" je bila premijerno prikazana pre tačno šest godina kao preteča serije "Walking Dead". Nastavak apokaliptične zombi drame duboko zaranja u nešto novo od onoga što smo navikli kada je ova tematika u pitanju. Od samog početka je stekla milionski broj fanova širom sveta zbog svoje neuobičajne tematike i savršene produkcije.

Izvršni producenti serije "Fear The Walking Dead" su Gimpl, Endru Čemblis, Ian Goldberg, Kirkman, Hurd, Nikotero i Alpert, u produkciji kuće AMC Studios. Glavne uloge tumače Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson and Austin Amelio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA