"Casa Bonita", čuveni restoran koji je prikazan u seriji "South Park", proglasio bankrot

Pandemija korona virusa uticala je na poslovanje popularnog restorana

  • 0
South Park South Park, Erik Kartmen u restoranu "Casa Bonita" Printskrin: Youtube/Paladin Gio

Čuveni restoran "Casa Bonita", koji se proslavio pojavljivanjem u seriji "South Park", proglasio je bankrot, piše The Hollywood Reporter. Ogromni meksički restoran, koji unutar svog prostora ima mnoge prateće sadržaje, poput pećine i vodopada, podneo je zahtev za zaštitu po poglavlju 11 u Arizoni 6. aprila, prema lokalnim vestima, pozivajući se na sudske dokumente.

Restoran je neko vreme bio zatvoren zbog pandemije. Sudski dokumenti navode da kompanija koja poseduje restoran "Casa Bonita", te porodične restorane "Summit",  ima neizmirene dugove koji su ispod 7,5 miliona dolara, prema lokalnim vestima. Ostaje nejasno da li će se lokacija ponovo otvoriti.

Restoran je otvoren u Lejkvudu u Koloradu 1974. godine, i u detinjstvu je bila omiljenja lokacija Treja Parkera i Meta Stouna, koji su autori serije "South Park": Njih dvojica su, kao što je poznato, ubacili u jednu od epizoda koja je emitovana 2003. godine

Inače, 2016. godine Trej Parker i Met Stoun hteli su da otkupe restoran, međutim, do otkupa nije došlo.

Pogledajte i deo sa restoranom "Casa Bonita" u seriji "South Park":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA