≫ 

Okupljanje "Prijatelja" konačno snimljeno: Ovo je sve što za sada znamo o specijalu

Biće to dobra zabava, kao u stara dobra vremena

  • 0
Friends, Prijatelji serija

Serija "Prijatelji" Foto: Profimedia/Everett

Prošlo je skoro 17 godina otkako je šest najpoznatijih "Prijatelja" pop kulture bilo zajedno na filmskom setu, međutim, emisija gde se konačno okupila cela ekipa sitkoma konačno je snimljena prošle nedelje.

Specijalna jednokratna emisija okupila je originalnu glumačku postavu: Metjua Perija (Čendler), Dženifer Aniston (Rejćel), Kortni Koks (Monika), Lisa Kudrou (Fibi), Met Leblank (Džoi) i Dejvid Švimer (Ros).

Ponovno okupljanje trebalo bi da bude emitovano na platformi HBO Max. Konačno okupljanje "Prijatelja", kao što je poznato, trebalo je da bude snimljeno prošlog avgusta, ali je odloženo zbog pandemije korona virusa.

Datum emitovanja tek će biti objavljen, ali očekuje se da ćemo ovu šestorku gledati u narednih nekoliko meseci.

"Prijatelji" su bili najveći sitkom devedesetih godina, i pronašli su novu generaciju obožavalaca (i kritičara) zahvaljujući ponovljenim prikazivanjima i uslugama strimovanja poput Netfliksa.

via GIPHY

Originalna glumačka ekipa su i izvršni producenti na ponovnom okupljanju, zajedno sa kreatorima emisija Kevinom Brajtom, Martom Kaufman i Dejvidom Krejnom, a Ben Vinston je reditelj, piše BBC.

Iako nije poznato kako će izgledati sadržaj ove emisije, koje se čuva pod velom tajne, ipak neke pojedinosti su poznate. Naime, snimanje za specijala "Prijatelja" odvijalo se na Stejdžu 24, na placu kompanije Warner Bros u mestu Burbank, u Kaliforniji.

Neki scene iz "Prijatelja", kako javljaju strani mediji, biće "oživljeni", poput onog čuvenog vodoskoka u kojem se glumačka ekipa prskala tokom uvodnog dela emisije. Naravno, sve će biti praćeno tematskom melodijom grupe "The Rembrants" - "I'll Be There For You".

via GIFER

Kako izgledaju pripreme nam je pre nekoliko dana otkrio glumac Metju Peri, koji glumi Čendlera Binga. Naime, on je objavio sliku iz šminkernice, koju je vrlo brzo i obrisao.

- Nekoliko sekundi pre nego što pojedete četkicu za šminkanje. A da ne pominjemo ponovno okupljanje sa prijateljima - napisao je Peri.

 

Detalje je otkrio je Dejvid Švinemer pre izvesnog vremena dok je gostovao u emisiji Grejema Nortona. Naime, on je objasnio da neće glumiti Rosa, već će u specijalnoj epiiizodi biti on - Dejvid Švimer.

- Biću ja. Biću Dejvid. Nismo u likovima ... svi smo mi sami, pravi ljudi - rekao je Švimer.

Ali, dao je zatim i zagonetnu informaciju.

- Ali postoji jedan odeljak, ne želim da ga otkrivam ... gde smo svi nešto pročitali - rekao je Švimer.

Jasnija je bila Dženifer Aniston u svom intervjuu za "Variety".

- Neću biti Rejčel, iako jesam - rekla je Dženifer.

Inače, na Tviteru kruže i fotografije kako će izgledati na setu.

 

 

Kada će biti prikazana dugoočekivana emisija sa "Prijateljima", ne zna se još.

Sudeći po objavi na zvaničnoj stranici, uskoro.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Friends (@friends)

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA