Dejvid Bekam zvezda projekta "Save Our Squad": Bivši fudbaler dobio novu ulogu

Nekadašnji fudbaler Mančester Junajteda i Real Madrida uzbuđen je zbog novog angažmana, a šou će biti emitovan na platformi Disney plus

  • 0
David Beckham, Dejvid Bekam Dejvid Bekam Foto: Tanjug/AP

Dejvid Bekam, kako navodi magazin "People", biće zvezda projekta "Save Our Squad", koja će biti emitovana na platformi Disney plus. Nekadašnji fudbaler imaće specijalan zadatak, a to je da bude mentor ambicioznim sportistima na na fudbalskim terenima u istočnom Londonu, gde je nekada i započeo svoju bogatu fudbalsku karijeru, piše The Hollywood Reporter.

- Fantastično je biti deo ekipe "Save Our Squad" sa (produkcijskom kompanijom) Twenty Twenty i osvetliti onu vrstu osnovnog fudbala koji sam doživeo tokom svog odrastanja i koji mi je dao toliko toga na početku mog života u igri - rekao je Beckham u izjavi za Variety.

- Imao sam toliko sreće da sam imao dugu i uspešnu igračku karijeru i da je sada prilika da vratim ove zajednice kao mentor neverovatno. Razvijanje i negovanje mladih talenata je toliko važno u igri i sjajno je sarađivati sa Disney plusom na ovom projektu - dodao je nekadašnji fudbalski as.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA