Miona Marković o svojoj indijskoj ulozi: "Visila sam naopačke, pukli su mi kapilari"

"Vole me, valjda, što ličim na njih. Ovo mi je drugi projekat, Indusi dugo snimaju ovde, ovaj put traže i naše glumce kao pomoć"

  • 0
Miona Marković Miona Marković / Foto: Instagram/meseceva_kcii

Miona Marković nova je muza filmadžija iz Indije, koji sve češće biraju Srbiju za lokaciju svojih ostvarenja. Za to im je nekada potrebna i pomoć naših glumaca koji dobijaju male, ali kako je Miona objasnila, prilično drugačije uloge.

Mlada glumica dobila je ulogu u akcionoj seriji "Apaharan 2", čije je snimanje trajalo 24 dana na različitim lokacijama u Srbiji.

Režiju ovog veoma ambicioznog projekta potpisuje talentovani Santoš Sing, dok glavnu ulogu tumači velika bolivudska zvezda Arunodaj Sing, uz brojne druge ondašnje superstarove: Aditiju Lala, Sukhmani Sadanu, Nidhi Singh i druge. Glavni akcioni protagonista Rudra bori se sa mnoštvom protivnika i kontraobaveštajnim službama raznih zemalja, gde su srpski kaskaderi SKA tima Slaviše Ivanovića još jednom pobrali velike zasluge i izveli svetske kaskade, posebno u scenama snimljenim u centru Beograda i na Smederevskoj tvrđavi.

Veoma važan podatak je da je na snimanju serije bilo angažovano više 350 srpskih filmskih radnika i više od 250 statista. Serija je snimljena na čak 20 različitih domaćih lokacija uz saradnju svih državnih institucija i gradskih vlasti.

Zbog korone i specifičnosti uslova u kojima su snimali, cela ekipa se testirala na svaka tri dana.

- Vole me, valjda, što ličim na njih. Ovo mi je drugi projekat, Indusi dugo snimaju ovde, ovaj put traže i naše glumce kao pomoć. Mi to zovemo kao statista na zadatku. Kasting nam je bio onlajn na indijskom, poslali su mi loše preveden engleski, pa je to bilo kao da učim pesmu koju ne razumete. Poslali su na audio snimak, tada sam igrala jednu deverušu. Oni imaju mnogo teksta na engleskom, na kraju sam na tom jeziku i pričala.

Miona Marković Miona Marković / Foto: Instagram/meseceva_kcii

- Ovo sada je moderna drama, dobila sam ulogu "Kendi", glumim sa vrlo popularnim glumcem, on je drugačiji od svih, ima dva metra, odličan je glumac. Ja ne bi trebalo da pričam šta sam igrala, ali s obzirom da to niko neće gledati, moja uloga je bila više kaskaderska, nego glumačka, ali bilo je vrlo zahtevno. Svaki snimajući dan bio je zahtevan - rekla je Miona za Kurir TV.

Kako je nastavila, rola je bila fizički vrlo izazovna.

- Visila sam naopačke i pukli su mi kapilari, to sam videla tek tri dana kasnije. Snimala sam drugaricama da vide one, jer ja ne vidim unutrašnjost oka. Igram striptizetu, prvi put je iskorišćen moj ples. Igram striptizetu i devojku tog negativca - dodala je glumica.

- Razlika je pre svega u ljudima, ali pola ekipe je naše. Imaju više para, jača je produkcija, ali ja mislim da je naša ekipa na svetskom nivou, pa su je zbog toga uzeli. Ja samo čekam da me uzmu za ozbiljnu ulogu, mogu da prođem i kao Španjolka, a ja kažem da sam tipična Srpkinja. Samo neka oni dolaze, generalno smo pogodni za snimanja. Naša zemlja ima razne olakšice - istakla je Miona Marković.

Trenutno je angažovana na sasvim drugačijem projektu.

- Radim ozbiljnu predstavu u Bijeljini. Ta predstava traje četiri sata, čekamo samo zeleno svetlo da to vidi i publika, volela bih da se to igra i ovde, to mi je najveće glumačko dostignuće - kaže Miona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA