≫ 

Stiže još "Bridžertonovih": Netfliks najavio nove sezone hit serije, poznati i zapleti

Jeste li pratili ovu seriju?

  • 0
bridžerton, bridgerton

"Bridžerton" / Foto: Liam Daniel/ Netflix

Nakon što je serija "Bridžerton" postavila nove rekorde gledanosti, a pre nego što je druga sezona uopšte počela da se snima, Netflix je odlučio da rezerviše glumce i za treći i četvrti nastavak.

- "Bridžerton" nas je oborio s nogu. Kreativni tim, koji predvodi Šonda Rajms, znao je da od romana stvori prelepu, emotivnu i romantičnu dramu koja će naći put do naših gledalaca. Kujemo veoma uzbudljive planove za budućnost i verujemo da će naša publika nastaviti da voli ovu seriju. Planiramo da nam "Bridžerton" postane biznis koji će potrajati - rekla je Bela Bajarija, jedna od izvršnih direktorki Netfliksa.

 

Serija bazirana na romanima Džulije Kvin zanimljivo je ukrštanje knjiga Džejn Ostin i tinejdžerske sapunice "Tračara", ali uz jednu veliku intervenciju. Da su se poštovale istorijske činjenice, većina glumaca bi morala da bude bela, te se u skladu sa raznolikošću istovremeno zamislio svet u kome su još početkom 19. veka svi ljudi jednaki, bez obzira na boju kože.

U takvoj sredini (slede spojleri prve sezone), bogata udvocia Bridžerton, koja gaji četiri sina i četiri ćerke, podređuje sve tome da što bolje udomi svoju najstariju lepoticu Dafne. Kako se situacija oko udvarača komplikuje, a najstariji brat preti ugovorenim brakom sa autsajderom, svoje prste u sudbinu uzbuđene debitantkinje Dafne umešaće najpoželjniji neženja u društvu Sajmon Baset, vojvoda od Hejstingsa i prijatelj njenog brata Entonija.

 

Da ne bi podlegli pritiscima rodbine i društva, njih dvoje sklapaju dogovor o lažnoj veridbi. Međutim, oboje su pod budnim okom dežurne tračare koja otkriva sve prljave tajne i objavljuje ih u anonimnoj kolumni.

Dok se prva sezona uglavnom bavila vezom vojvode od Hejstingsa i Dafne Bridžerton, koja ima gotovo isti tok kao i ona iz filma "Svim momcima koje sam volela", drugi serijal fokusiraće se na najstarije od osmoro dece Bridžertonovih - lorda Entonija.

Bridžerton

Džonatan Bejli kao Entoni Bridžerton / Foto: Nick Briggs/ Netflix - © 2020 Netflix, Inc.

Svoju nesuđenu dragu on će morati da zaboravi i da pronađe suprugu koja mu odgovara po statusu i bogatstvu. Za oko mu zapada Kejt Šarma, koju će igrati Simon Ešli (Olivija iz "Seksualnog obrazovanja).

No, zahvaljujući knjigama, fanovi mogu da predvide šta će se dešavati i u trećoj, i četvrtoj sezoni. Kako piše Wrap, Entonijeva priča verovatno će biti bazirana na romanu "Vikont koji me je voleo", dok će treći serijal pratiti Beneditka Bridžertona (Luk Tompson) i radnju knjige "Džentlmenska ponuda". Tokom četvrtok nastavka pretpostavlja se da će sve oči biti na Kolinu Bridžertonu (Luk Njuton) i Penelopi Federington koja otkriva njegovu mračnu tajnu u "Neizbežnoj ljubavi".

Bridžerton,

Kolin Bridžerton (Luk Njuton) / Foto: Liam Daniel/ Netflix - © 2020 Netflix, Inc.

Svako od osmoro dece ove aristokratske londonske porodice dobilo je svoju knjigu, te će verovatno i svoju sezonu, što znači da bi se u budućnosti mogli da vidimo i priče Eloize, Frančeske, Hajsint i Gregorija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA