≫ 

Propustili ste "Jedini izlaz" u bioskopu? Imamo dobru vest za vas

Veliki požar u beogradskom noćnom klubu „Jedini izlaz“ odneo je dvanaest žrtava

  • 1
Serija Jedini izlaz RTS1 Anđelka Prpić kao Ana Kolar / Foto: Promo/RTS

Psihološki triler “Jedini izlaz” je kao film, uz značajan uspeh u doba korone, doživeo i svoj bioskopski život sa više od 70.000 gledalaca. Sada stiže i na male ekrane, sa novim sadržajemAnđelku Prpić kao Anu Kolar gledaćemo od subote, 24. aprila na Prvom programu RTS-a, svakog vikenda od 20 časova.

Ovaj uzbudljivi triler u deset epizoda nastao je prema scenariju napisanom po istoimenom romanu Marka Popovića, koji je i scenarista serije, i u režiji Darka Nikolića. A glavnu protagonistkinju, glumicu Anđelka Prpić, videćemo u jednom potpuno drugačijem svetlu od onoga što smo do sada od nje gledali.

Veliki požar u beogradskom noćnom klubu „Jedini izlaz“ odneo je dvanaest žrtava. Ana Kolar je te kobne noći bila u klubu zajedno sa svojim suprugom Sašom. Saša je poginuo, a Ana doživela teško trovanje ugljenmonoksidom zbog koga je bila u komi i ne seća se šta se dogodilo. Ana nastavlja da živi sa sinom Lukom ali ne može da se pomiri sa gubitkom, pa ima česte noćne more i napade panike.

Šest godina kasnije je objavljena presuda za krivicu u vezi sa požarom, a Ani na mejl, sa nepoznate adrese, stiže video klip na kome ona vidi svog pokojnog muža i poveruje da je on i dalje živ. Potraga za Sašom vodiće Anu kroz zamršen krug nasilja, laži i ucena i naterati je da se suoči sa najmračnijim tajnama iz prošlosti…

Uloge tumače Anđelka Prpić, Ljubomir Bandović, Danica Maksimović, Janko Popović Volarić, Nikola Ristanovski, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović, Milan Čučilović, Slobodan Beštić, Radoslav Milenković, Marko Janjić, Miloš Vlalukin i Vanja Ejdus…

Serija je proizvedena u produkciji „Telekoma“ i snimljena u izvršnoj produkciji „Stanković i sinovi“.

Video: Premijera filma Jedini izlaz sa Anđelkom Prpić 10. februara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA