≫ 

"Pogledajte kako je prelep Beograd": Luk Skajvoker stigao u Srbiju, ovo je njegova prva objava

Glumac Mark Hamil snima film "The Machine" u našoj zemlji

  • 7
Mark Hamil Mark Hamil, poznatiji kao Luk Skajvoker iz "Ratova zvezda" Printskrin: Youtube/Late Night with Seth Meyers

Glumac Mark Hamil, koji se proslavio igrajući Luka Skajvokera u serijalu filmova "Ratovi zvezda", konačno je stigao u Srbiju, gde treba da snima film "The Machine", zajedno sa komičarem Bertom Krajšerom.

Hamil se oglasio na Tviteru, a svojom prvom objavom iz Srbije je oduševio.

Pogledajte kako je prelep Beograd. Za sada sam u karantinu u svojoj hotelskoj sobi, ali radujem se što ću ga uskoro videti lično, a ne samo kroz prozor ili na televiziji - napisao je popularni Luk Skajvoker i objavio fotografije Beograda.

Mark Hamil, Beograd, Srbija Objava Marka Hamila, legendarnog Luka Skajvokera, iz Srbije Printskrin: Twitter/@HamillHimself

Odmah je na Hamilovu objavu iz Srbije odregovao Džon Čalis, legendarni Bojsi iz "Mućki", koji mu je preporučio da odlega njegov dokumentarac "Bojsi u Beogradu".

Pogledajte trejler za film "Bojsi u Beogradu":

Takođe, Bojsi je napisao Hamilu sve najbolje o Beogradu.

- Fantastičan grad - napisao je Džon Čalis u svojoj Tviter objavi i objavio fotografiju na kojoj pozira pored spomenika Knezu Mihailu.

Podsetimo, film "The Machine" bazira se na istinitoj priči Berta Krajšera, kada je komičar boravio u Rusiji kao student. On (Bert Krajšer) se tada susreo sa ljudima iz mafije, a čak je učestvovao u pljačkanju restoran-bara u vozu. Međutim, on je toliko bio pijan, da je sve ovo ispričao policiji.

Radnja filma prati priču 20 godina nakon tog događaja. Bert i njegov otac (kojeg će glumiti Mark Hamil) suočavaju se sa osvetom i bivaju kidnapovani.

Video: Kostim Dart Vejdera iz 1979. na aukciji: Cena prava sitnica, samo milion dolara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA