≫ 

Ruski horor "Superdeep", u kom glavnu ulogu tumači Milena Radulović, premijerno prikazan u Beogradu

Priča prati epidemiologa Anu Fjodorovu i specijalnu vojnu jedinicu koji imaju zadatak da otkriju uzrok misterioznih događaja na naučnoj stanici koja se nalazi duboko ispod površine zemlje

  • 2

Milena Radulović se na binu bioskopa u Kombank dvorani, zbog okolnosti koje sa sobom nosi pandemija, popela bez ostatka glumačke ekipe. Dočekana je dugim aplauzom prisutnih.

- Jako je čudno, nikad nisam bila sama na sceni. Nema ekipe koja je tu da podeli sve ovo sa mnom. Hvala što ste u jeku epidemije došli da gledate film o drugoj epidemiji, što znači da imate živaca - rekla je Milena Radulović na posebnoj projekciji filma "Superdeep".

Glumica Milena Radulović igra glavnu ulogu u ruskom naučno-fantastičnom filmu "Superdip". Film Arsenija Sjuhina autori su okarakterisali kao film o preživljavanju, a inspirisan je kultnim ostvarenjima “ The Thing” Džona Karpentera i serijala “Osmi putnik”.

Film je sniman na originalnoj lokaciji, blizu Murmanska na samom severu Rusije, priča prati epidemiologa Anu Fjodorovu i specijalnu vojnu jedinicu koji imaju zadatak da otkriju uzrok misterioznih događaja na naučnoj stanici koja se nalazi duboko ispod površine zemlje.

Ono što su pronašli predstavlja najveću pretnju po čovečanstvo, a budućnost sveta sada je u njihovim rukama.

Od stvarnog naučnog projekta do ruske legende

- Kao neko ko je rodom sa Koljskog poluostrva nisam mogao da ne znam takvo obeležje moje domovine. Zbog toga je bilo zanimljivo imati stvarne događaje kao osnovu za neku sopstvenu, a fantastičnu priču - rekao je ranije reditelj Sjuhin o bušotini koja je na leto 1990. dostigla dubinu od 12.262 metra, svrstavajući je u Ginisovu knjigu rekorda kao najdublje čovekovo dostizanje ka Zemljinoj kori.

Krici koje su snimili pod zemljom, i tehnički problemi koji su ometali dalje kopanje, stvorili su jednu od najvećih ruskih legendi – da su došli do samog pakla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ЗБ

    16. april 2021 | 06:54

    Како и преко кога је добила ту главну улогу сазнаћемо за 12 година.

  • ЗБ

    16. april 2021 | 06:53

    Њу очима не могу да видим. После свега ми је одвратна.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA