Kandidat je za Oskara: Ekskluzivna premijera filma "Jos jedna tura" 25. aprila na RTS 1

Hit film, u kojem glavnu ulogu igra Mads Mikelsen, je i dobitnik nagrade BAFTA

  • 1
Film Još jedna tura Foto: Promo/RTS
Film Još jedna tura Film "Još jedna tura" Foto: Promo/RTS

Pred prenos 93. dodele Oskara, gledaoci će imati ekskluzivnu priliku da pogledaju TV premijeru filma koji je dobitnik BAFTA nagrade i ovogodišnji kandidat za Oskara u dve kategorije: za najboljeg režisera i najbolji film van engleskog govornog pordučja. U pitanju je ostvarenje dansko-švedske produkcije - "Još jedna tura" (nedelja na ponedeljak, 25. april, RTS 1, 00:00)

Od strane kritike i publike smatran jednim od najboljih, ako ne i najboljim evropskim filmom u 2020. godini, "Još jedna tura" je neobična priča o grupi profesora u krizi srednjih godina, koji ispituju teoriju da je svoj život moguće unaprediti neprestanim održavanjem nivoa alkohola u krvi.

Neprestano opijanje dovodi do različitih situacija, od zabavnih i smešnih, do opasnih. Svako se na svoj način nosi sa godinama, problemima na poslu i porodici, kao što svako od njih mora da shvati da li je alkohol zaista pomoć ili još jedan od problema.

Film Još jedna tura Film "Još jedna tura" Foto: Promo/RTS

Uloge za ovaj film poverene su Madsu Mikelsenu koji je nosilac "evropskog Oskara" za najboljeg glumca Evropske filmske akademije u Berlinu, kao i Tomasu Bo Larsenu i Magnusu Milangu. Režija: Tomas Vinterberg.

Repriza dodele Oskara (skraćena verzija) biće kao i uvek, sutradan (26. aprila) na Drugom programu RTS-a u 20.00 časova.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • doberman

    17. april 2021 | 16:11

    genijalan, odgledao sam konkurenciju, ovaj ih šije za dve dužine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA