Milena Radulović otkrila kako je dobila glavnu ulogu u ruskom filmu

Srpska glumica igra u ostvarenju "Superdeep"

  • 9
Premijera filma Superdeep, Milena Radulović

Milena Radulović Foto: ATA Images

Milena Radulović igra glavnu ulogu u ruskom filmu "Superdeep", koji je pre nekoliko dana premijerno prikazan i u Srbiji. Gostujući na RTS-u, mlada glumica je otkrila šta je bilo presudno kod producenata da glavnu žensku ulogu povere glumici iz Srbije.

- Kasting direktorka ih je pitala: "Pa šta vi hoćete".... I oni su rekli: "Ako može neka mlada Mila Jovović. Ona kad je čula Jovović je rekla: "E, pa ima ova mala Radulović". U stvari je preko prezimena odabrala- rekla je Milena Radulović.

Milena Radulović u ovom ostvarenju igra epidemiologa, a svoj doprinos dala je i za scenario filma:

-Što se tiče nepoznate bolesti, virusa koji se razvija, ne znamo kako se prenosi, to sve je bilo odavno smišljeno. Stvarno smo taj početak i kraj snimili po mojim idejama.... E sad, kako je uopšte bila ideja za tu vakcinu, to sam ja smislila ne znajući da će nam vakcina biti najveće pitanje i najveća aktuelna tema - rekla je Milena, koja ističe da joj je Sigurni Viver bila inspiracija za ulogu:

- Ona, ne samo da je meni bila inspiracija, ona je čitavom filmu bila inspiracija - ja sam gledala najviše "Osmi putnik" jedan i dva, a posle "Gravitaciju" sa Sandrom Bulok - rekla je glumica.

Posle filma "Superdeep", Milenu ćemo gledati u televizijskoj seriji "Beležnica" Miroslava Lekića, ali i u ostvarenju o Tomi Zdravkoviću gde je otelotvorila lik supruge legendarnog pevača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    17. april 2021 | 16:17

    Isplatilo ti se sve... postala si poznata, kako tako. Cilj opravdava sredstvo.

  • 🦂

    17. april 2021 | 16:08

    Boga mi ona dobro naplaćuje svoju priču.

  • Sj

    17. april 2021 | 19:02

    Ljudi ja nju nikad nisam vidio ni cuo za nju,do onog skandala. Evo vi recite dal ste vi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA