Tuga za Helen MekKrori: Drako Melfoj se na dirljiv način oprostio od svoje "Hari Poter" majke

Glumica je preminula u 52. godini

  • 0
Helen Mekrori, Helen McCrory,  Hari Poter "Hari Poter i relikvije smrti 2" / Foto: PictureLux / Profimedia

Svet je u petak zatekla tužna vest da je britanska glumica Helen MekKrori (52) preminula nakon duge borbe sa rakom. Glumica koju je starija publika zavolela u serijama "Birmingemska banda" (Peaky Blinders) i "Penny Dreadful", osvojila je srca najmlađih u filmovima o Hari Poteru.

Iako je njen lik Narcisa Melfoj s početka bila negativac, njena borba da sačuva svoje dete u užasnom svetu koji preti da ga usisa u sebe i uništi, dala joj je status heroine. Mnogi smatraju da je Narcisa jedan od najinteligentnijih likova u seriji, koja je vrlo pažljivo hodala po ivici noža, stavljajući svog sina na prvo mesto.

Tom Felton koji je igrao Draka Melfoja, njenog sina, oprostio se na dirljiv način od svoje filmske majke.

- Tako mi je teško da iznenada kažem zbogom. Nikada nisam iskoristio šansu da joj to kažem, ali ona mi je toliko pomogla da se razvijem kao ličnost, i na ekranu i van njega. I sama je uvek bila neumoljiva - britke pameti, puna divnih reči, ljubazna i srdačna. Nije trpela budale, a uvek je imala vremena za svakoga. Hvala ti što si osvetlela moj put i držala me za ruku kada bi je to bilo potrebno - napisao je Felton.

Na Instragramu on je podelio i sliku iz filma "Hari Poter i relikvije smrti 2" na kojoj se, nakon Bitke za Hogvorts, oni drže za ruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA