Publika baš voli dobru pljačku: Nakon "Casa de Papel", francuski hit "Lupin" prvi na Netfliksu

Glavni junak Asan zna da je za osvetu potrebno samo jedno - opljačkati Luvr

  • 1
Lupin "Lupin" / Printskrin: YT/Netflix

Gledaoci, izgleda, vole da na ekranu vide dobro isplaniranu pljačku, jer nakon što je španski hit "Kuća od papira" srušio Netfliksov rekord gledanosti, sada se i francuska drama o profesionalnom lopovu našla na vrhu liste na istoj platformi. "Lupin" je najgledanija serija na Netfliksu u prva tri meseca 2021. godine.

Iz kompanije su seošptili da je 76 miliona ljudi širom sveta gledalo barem nekoliko minuta ove serije u prve četiri nedelje od njenog objavljivanja. Samo su "Bridžerton" (82 miliona) i "Veštac" (76 miliona) imali više. S obzirom da je Netfliks u prvoj četvrtini godine imao oko 207 miliona gledalaca, to znači da je "Lupina" odgledalo oko 36 odsto korisnika servisa.

Druge serije koje su se našle na vrhu liste jesu "Vinks saga", meksički triler "Ko je ubio Saru?", nedavno obnovljena serija "Džini i Džordžija", zatim "Firefly Lane" i "Kobra Kai". Kompanija je takođe primetila da je "Ko je ubio Saru" postala jedan od najpopularnijnih naslova koji nije na engleskom jeziku u Sjedinjenim državama u prve četiri nedelje po objavljivanju.

Inače, serija "Lupin" ima svega pet epizoda u prvoj sezoni, a druga je već najavljena. Glavnu ulogu igra Omar Saj, glumac u kog se publika zaljubila još u filmu "Nedodirljivi".

Glavni junak Asan polazi u osvetnički pohod. Nakon što su njegovom ocu, doseljeniku iz Senegala i skromnom vozaču, namestili krađu skupocene ogrlice, zbog čega se ovaj obesio u zatvoru, Asan Diop povukao se u knjige o poznatom lopovu Arsenu Lupinu koje mu je otac ostavio. Dvadesetak godina nakon smrti oca, Asan je spreman da ukrade istu tu ogrlicu, ali ne iz lične koristi već da bi otkrio šta se zaista desilo i zašto je njegov otac morao da prizna zločin koji nije počinio. Iza svega stoji porodica Pelegrini.

Jeste li gledali ovu seriju? Kakvi su vam utisci? Javite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIG

    21. april 2021 | 12:01

    Odgledao sam seriju,nije loša ali mnoooooogo ispod La Casa de Papel!Hijo de puta!😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA