≫ 

Skupocena putovanja, kozmetički tretmani, odeća... Nominovane za Oskara očekuju nagrade iz snova

Tradicija se nastavlja

  • 0
Kajmanska ostrva oskar Foto: Unsplash, Tanjug/AP

Dodela Oskara  2021. godine nas očekuje u noći između nedelje i ponedeljka. Ono što je novina jeste da će se zbog pandemije korona virusa ova ceremonija održati u smanjenom kapacitetu, ali jednu tradiciju ni korona ne može da uništi - to su skupoceni pokloni koji očekuju nominovane.

Kako prenosi Page Six, biće tu svega i svačega. Od raskošnih odmora, skupocenih kozmetičkih tretmana, dragulja, odeće, do umetničkih dela kreiranih po ukusu svakog pojedinca.

Naime, brend GBK u hotelu "Kimpton La Peer" u zapadnom Holivudu zvezdama nudi na poklon vreće pune robe u vrednosti od 60.000 američkih dolara.

Luksuzni darovi uključuju dvodnevno putovanje na Fidži u privatnom odmaralištu "Raivasa" sa 12 članova osoblja, a tu su i lični kuvari koji su svojim restoranima doneli sa pet zvezdica.

U ponudi su i četiri noćenja u odmaralištu "Sailrock u Turks & Caicos", čija se vrednost procenjuje na 10.000 američkih dolara, a nudi se samo za nominovane za Oskara. Teško da će neko odbiti i tri noćenja u luksuznom odmaralištu "Casa del Campo" u Dominikanskoj Republici, u koje ne možete ni da provirite bez minimum 3.000 dolara.

A tu su i tri noći u "eko apartmanu" u odmaralištu "Kahari" na Bahamima.

Podsetimo, prošle godine su skupocenim nagradama darivani Džejmi Foks, Vupi Goldberg, Viola Dejvis, Suzan Sarandon, Helen Miren, Marta Stjuart, Olivija Vajld, Dejvid Švimer, Anđela Baset, Ašer, Ejmi Adams.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA