≫ 

Stiže spinof serije "How I met your mother" - "Kako sam upoznala tvog oca": Ovo je glavna glumica

Posle nekoliko pokušaja, komedija je konačno u pripremi

  • 0
How I Met Your Mother, Hilary Duff "Kako sam upoznao vašu majku" dobija svoj spinof / Foto: Profimedia/ERIC MCCANDLESS/Everett , Shutterstock

"Kako sam upoznala tvog oca", spinof komedije "Kako sam upoznao vašu majku", konačno je ušao u pripremu, a glavnu ulogu dobila je Hilari Daf.

Još su 2014. godine scenaristi serije "How I met your mother" napisali prvu epizodu ove priče iz ženskog ugla, u kojoj je trebalo da igraju Greta Gervig i Dru Tarver, ali projekat nikada nije zaživeo. Sada ga je preuzeo Hulu i unajmio zvezdu serije "Mlađa" (Younger).

Hilary Duff, Hilari Daf Hilari Daf / Foto: Shutterstock

Daf igra Sofi koja svom sinu priča priču o tome kako je upoznala njegovog oca, baš kao što je Ted Mozbi (Džoš Radnor i Bob Saget) radio u originalnom sitkomu. Radnja serije počeće 2021. godine i pratiće Sofi i njenu grupu bliskih prijatelja koji pokušavaju da shvate ko su, šta žele od života i kako da  se zaljube u dobu aplikacija i ograničenih mogućnosti.

Daf će takođe biti i jedan od producenata serije, zajedno sa tvorcima prve serije.

- Fanovi su ovo od nas tražili još otkako se "Kako sam upoznao vašu majku" završila pre sedam godina. A ko je bolji da igra glavnu ulogu od neverovatne Hilari Daf? Neka počnu spekulacije o tome ko je ovaj put otac - rekla je Keri Burk iz  20th Television kompanije.

Hilari Daf rekla je da je i sama fan ove serije.

- Imala sam ogromnu sreću da tokom svoje karijere igram neke neverovatne uloge i radujem se roli Sofi. Kao veliki fan "Kako sam upoznao vašu majku" serije, malo sam nervozna, a istovremeno i počatstovana poverenjem koje mi je dato - kazala je ona.

Scenaristi originalne serije, Bejs i Tomas, takođe su se oglasili.

- Deco, ispirčaćemo vam neverovatnu pričo o dva pisca koji su bili srećni da svoju seriju iz snova pišu tokom devet sezona, a sada će štafetu predati novom kreativnom timu. Hvala svim fanovima "How I met your mother" koji su na ovo čekali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA