Anđelina Džoli nabacila odelo od 30 kilograma i odabrala vrlo neobičnu ulogu

U maju nam stiže triler "Those Who Wish Me Dead"

  • 0
Anđelina Džoli Anđelina Džoli Printskrin: Youtube/ONE Media

Glumica Anđelina Džoli dobila je ulogu koja je pomalo atipična za nju. Naime, ona će glumiti vatrogasca u trileru "Those Who Wish Me Dead".

Sama Anđelina priznala je da je uživala dok je snimala ovaj film. Kako ističe, njen lik je bio mnogo grubiji i prizemniji od uloga koje je igrala u prošlosti.

- Moja junakinja nije ni po čemu posebna. Ona nije trenirala borilačke veštine, niti uradila nešto neverovatno. Prilično sam se ispovređivala u toku snimanja - rekla je Anđelina i navela da je za potrebe filma nosila vatrogasno odelo koje je teško 30 kilograma.

Džolijeva je glumila specijalno obučenog vatrogasca koji se padobranom spušta u direktno u požar, u divljni u kojoj sve oko njeg gori. Glumica ističe da sada više ceni vatrogasce, budući da im je posao težak.

- Prvog dana kad smo bili u požaru, [primetila sam] vrućinu i koliko brzo će se vetrovi promeniti i kako će vatra iznenada odneti drvo koje niste očekivali. Naše poštovanje je samo raslo iz dana u dan prema tim ljudima na prvoj liniji fronta. Shvatila sam koliko je težak ovaj posao - rekla je Anđelina za Entertaiment Weekly.

Pogledajte trejler za film "Those Who Wish Me Dead", koji će se pojaviti u bioskopima u maju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA