"Skinula je" Melaniju Tramp, gledate je u seriji "Younger", a da li ste znali da je srpskog porekla?

Takođe je i zvezda Brodveja

  • 0
Lora Benati Lora Benati kao Melanija Tramp Printskrin: Youtube/The Late Show with Stephen Colbert

Glumica koja kako odmiču godine sve više privlači pažnju je svakako Lora Benati. Rođena je Lora Vidnović u Njujorku 15. jula 1979. godine, a vuče poreklo iz Srbije, Irske i Nemačke. Njeni roditelji su Linda Voneberg, koja je nekadašnja glumica i vokanlni trener, i Martin Vidnović, koji je brodvejski glumac i pevač.

Lora je kao mala bila zainteresovana za glumu, a svoju profesionalnu karijeru započela je krajem devedesetih godina prošlog veka. Pre svega, slavu je stekla igrajući u predstavama na Brodveju kao što su "Cigani" i "Žene na ivici nervnog sloma", po delu reditelja Pedra Almodovara.

Tokom karijere, zaradila 5 Toni nominacija, a ovu nagradu je dobila 2008. godine za najbolju glumicu u mjuziklu, za ulogu u predstavi "Cigani", gde je glumila Luiz.

Pogledajte kako je to izgledalo 2008. godine:

Uporedo gradi i filmsku i televizijsku karijeru. Glumila je Elsu Šrederu u NBC-jevom ostvarenju "The Sound of Music Live!", a mnogi od nas je znaju po ulozi Kvin Tajler u seriji "Younger".

Lora Benati ima glumu u malom prstu, a na vrhunski način je skinula lik nekadašnje prve dame Sjedinjenih Američkih Država Melanije Tramp, i to za potrebu emisije voditelja Stiven Kolberta.

Kako se snašla kako se Lora Benati snašla u ulozi Lore Benati, pogledajte i sami:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA