Poznat uzrok smrti Feđe Stojanovića

Iako je oporavak obično dug i težak, umetnik nije posustao, već se i poslovno angažovao

  • 3
Feđa Stojanović

Feđa Stojanović / Foto: ATA Images

Glumac Feđa Stojanović, čija je smrt juče potresla Srbiju, krajem prošle godine je imao ozbiljnu operaciju, ali se nedugo nakon intervencije vratio poslu.

Stojanović je u bolnici proveo nekoliko dana, da bi zatim bio pušten na kućno lečenje. Feđa se dobro osećao posle intervencije i nije bilo nikakvih komplikacija sa njegovim zdravstvenim stanjem, bez obzira na to što je operacija bila teška i rizična, i što je rađena u jeku pandemije korona virusa.

– Nisam baš hteo da se širi ta informacija, ali kad me tako lepo pitate, onda ću tako lepo i odgovoriti. Krajem 2020. godine operisao sam tumor na bubregu i jedan bubreg mi je odstranjen. Oporavljam se sa nadom da to sada neće da se proširi. Živim normalno i trudim se da se odmorim i ne uzbuđujem. Da mi nisu rekli da mi je odstranjen bubreg, ne bih ni znao – rekao je Feđa kroz osmeh tada za medije.

Iako je oporavak posle ovakve operacije dug i težak, umetnik nije posustao, već se i poslovno angažovao.

U subotu imam prvu predstavu, tako da sam nastavio da živim normalno. Hoću da se ponašam normalno, ne želim ništa u svom životu da menjam i hoću i dalje da radim. Verujem da će biti bolje – kazao je Feđa Stojanović u januaru.

On je inače u poslednjih godinu dana igrao i u dve serije: Stojana Protića u "Kralju i poštara u seriji "Zlatni dani".

Nažalost, veliki glumac je juče izgubio borbu sa teškom bolešću. Imao je 73. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sremac

    6. maj 2021 | 09:22

    saucesce porodici......bio je legenda

  • Ivan

    6. maj 2021 | 11:49

    Dobri covece pre dva dana sam mislio na vas i onu picu bez origana iz serije,a i znam da vam je sin umro u Americi,iskreno saucesce.

  • Veljko Živković

    6. maj 2021 | 20:00

    Феђа Стојановић је српски глумац. Он је играо историјске личности као што су: Кнез Милета Радојковић у представи „Ој Србијо, нигде лада нема“, Сима Пандуровић у драмском програму Радио Београда „Војислав Илић Млађи – Стрем ноћне тишине“, Перикле у радио драми „Перикле“, Стефан Маларме у музичкој редакцији „Камерна ТВ сцена - Клод Дебиси“, Морис Равел у ТВ филму „Недовршена симфонија“, Владислав Петковић Дис у радио емисији „Код два бела голуба“, Тихомир Ђорђевић у радио драми „Тихомир Ђорђевић – под окупацијом“, Михајло Пупин у специјалној емсији „Тамо далеко – Сто година од краја Великог рата“ и Стојан Протић у филму и серији „Александар од Југославије“. Феђа Стојановић је био добар глумац! Нека му је вечна слава!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA