≫ 

Velika novina u svetu superheroja: Novi Supermen biće tamne puti

"Postoji nova, snažna i potentna priča o Supermanu koju treba ispričati"

  • 6
Crni Supermen Crni Supermen / Foto-ilustracija: Shutterstock

Dok je reklamirao svoj novi Amazonov novi film "Tom Clancy’s Without Remors", Majkl B. Džordan je uzburkao glasine da će baš on biti novi Supermen u filmu koji sprema Vorner Bros.

- Poslaskan sam što me ljudi uopšte uključuju u taj razgovor. Ogroman je to kompliment, ali zasada samo osmatram taj projekat - rekao je neodređeno on.

Iako zasad nije poznato ko će glumiti novog Supermana i kome će pripasti režiserska palica, zna se da će oni biti tamnoputi.

Scenario će napisati Ta-Nehisi Kouts, javnosti poznat po svom radu na Marvelovom svetu Vakande.

Iako je to prvi put da će se crni Superman pojaviti na velikom platnu, za DC svet to baš i nije novina. Lik Kalvina Elisa pojavio se 2009. godine u serijalu "Final Crisis 7" kao Superman iz alternativnog svemira, a na Zemlji je bio predsednik SAD-a. Granta Morisona, autora ovog stripa na to je inspirirao Barak Obama, preneo je svojevremeno Daily Mail.

No to ne znači da će takva biti i Koutsova verzija "Supermana".

U režiserskoj utrci su navodno Beri Dženkins, Rajan Kugler, Stiven Kapl Džunior, Džej Di Dilard, Redžina King i Šaka King, no zasad nije poznato kome će ta funkcija zaista pripasti.

Ono što je sigurno, tvrdi izvor, jeste da će producent biti slavni Džej Džej Abrams.

- Postoji nova, snažna i potentna priča o Supermanu koju treba ispričati. Izuzetno smo srećni što će nam gospodin Kouts pomoći da je prokažemo - rekao je Abrams.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA