Uspomene iz kuhinje jedne dive: Snima se serija o Odri Hepbern

Biografska serija biće zasnovana na materijalu “Audrey at Home: Memories of My Mother’s Kitchen”

  • 0
Odri Hepbern "Srneći pogled" Odri Hepbern / Foto: Profimedia/The Hollywood Archive/Hollywood Archive

Život Odri Hepbern, jedne od najvećih zvijezda starog Holivuda, i dalje intrigira javnost čak i skoro tri decenije nakon njene smrti.

Od uspona do svetske zvezde i humanitarnog rada kao ambasadora dobre volje UNICEF-a do dugogodišnjeg partnerstva sa modnim dizajnerom i aristokratom Iberom de Živanšijem, život ove oskarovke bilo je do sada predmet mnogih dokumentarnih filmova.

Ali sada, prvi put, na male ekrane stiže TV serija “Audrey”. Dramsko ostvarenje, koje počinje detinjstvom slavne glumice u Evropi i prati njeno putovanje do legendarne filmske dive, potpisuje Žaklin Hojt, piše Bosonoga.

Holt je autorka i producent brojnih dramskih TV serijala uključujući “The God Wife” i “Dietland”, kao i najnoviju “The Underground Railroad”.

Biografska serija biće zasnovana na materijalu “Audrey at Home: Memories of My Mother’s Kitchen”, koji je bio delom kuvar i foto-knjiga. Njegovi autori su Luka Doti, sin slavne glumice, i Luiđi Spinola, novinar i pisac.

Iako su detalji o radnji, ali i tome koju ćemo glumicu gledati u ulozi Odri, i dalje pod velom tajne, serija koja će biti snimljena u saradnji sa italijanskim producentskim kućama “Wildside” i “Fremantle”, razotkriva “formativne godine” slavne glumice i donosi neispričane priče o jednoj od najvećih holivudskih ikona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA