"Shvatio sam da nije šala": Miloš Biković objasnio kako je krenula njegova internacionalna karijera

- Sve se poklopilo da pomislim kako se Bjela šali sa mnom - prićao je glumac

  • 1
BDP BAAL KZN Foto: Tanjug/Sava Radovanović
BDP BAAL KZN Miloš Biković Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Miloš Biković već uveliko gradi karijeru van granica Srbije, a veliku popularnost stekao je u Rusiji. Gostujući u emisiji "Ko sam sebi i šta sam tebi", srpski glumac je objasnio kako je otpočela njegova internacijonalna karijera.

Brat mi je stalno govorio da Mihalkovu napišem pismo i na taj način mu stavim do znanja da želim da igram u nekom njegovom filmu. Na to sam rekao da bogu ne treba pismo, da je za njega to formalnost i da je samo božja volja da li ću raditi sa Nikitom. Ako to treba da se desi, desiće se. I ne napišem pismo. Dva meseca kasnije zvonio mi je telefon. Još smo snimali "Montevideo 2", bio je jul mesec. Na ekranu se očitao češki broj. Bio je to Stanislav iz Ženeve. Kaže: "Mi bismo vam ponudili glavnu ulogu kod Nikite Mihalkova, ako ste slobodni sad u julu, da dođete na kasting." - pričao je Miloš na K1 televiziji i nastavio:

- Sve se poklopilo da pomislim kako se Bjela šali sa mnom, pa sam odmah odgovorio da snimam neki glupi film sa ludakom rediteljem i da se javi nekom drugom prilikom. Nije mu bilo jasno ko sam kad na keca odbijam Mihalkova. Insistirao je da mi bar pošalje scenario mejlom, pa sam mu dao adresu. Nisam ni stigao da zovem Bjelu i kažem mu kako znam da se šalio, kad mi je stigao scenario od 118 strana. Shvatio sam da nije šala - naveo je Biković.

Video: Miloš Biković oduševio Biljanu Čekić: Nadam se da ćemo se uskoro sresti u kadru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Вук

    7. maj 2021 | 15:01

    Мислио сам да је паметнији, али само се успоставило да глуми неког паметног филозофа... Разочарао ме када је осудио Лечића, а овом суђење још није ни почело!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA