Miki Rurk kao niko ishvalio seriju "Red i zakon", a jednom rečenicom je potkačio Marvel

Slavni glumac imao je samo reči hvale za seriju "Red i zakon", koja je bila popularna i u Srbiji

  • 1
Miki Rurk Miki Rurk / Printskrin: YouTube/Greek City Times

Glumac Miki Rurk postao je veliki fan serije "Red i Zakon" tokom pandemije korona virusa. Holivudski superstar je rešio da odgleda brojne epizode, a toliko je bio oduševljen, da je ovo ostvarenje javno pohvalio na Instagramu.

Od same serije, pa do cele ekipe. Takođe, Miki Rurk je iskoristio priliku da poktači Marvel.

- Čuo sam da ova serija traje 20 godina, nikada pre nisam znao ništa o tome sve do zaključavanja... Svaku epizodu koju sam gledao, a verovatno sam ih do sada video 1.000, produkcija je sjajna, režija je vrhunska i najviše sam zaista impresionirana ovim ansamblom izuzetno talentovanih glumaca - napisao je Rurk, a onda je počeo da hvali glumce iz serije "Red i zakon":

- Mariška Hargitej je vrlo koncentrisana glumica, apsolutno je sjajna u svakoj epizodi. Predanost i vrlo pedantan rad doveli su je na još jedan nivo. U današnje vreme ima vrlo malo glumica u filmovima, koje mogu da je drže za remen. Dajem joj izuzetno poštovanje zbog njene neverovatne sposobnosti - napisao je Rurk, a zim ishvatio i Kristofera Melonija, Stefani Marč, BD Vonga, kao repera Ajs Tija, koji isto glumi u seriji.

Za sam kraj, potkačio je i Marvel.

- S poštovanjem prema svima vama, posao koji svi radite je prava gluma, a ne ona s*anja koja su sva na Marvelovom s*anju - napisao je Miki Rurk.

Evo i njegove objave:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by MICKEY ROURKE (@mickey_rourke_)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA