Ekskluzivno: Džejms Bond stiže u Srbiju

Danijel Krejg će na jesen snimati film u našoj zemlji

  • 10
Daniel Craig, Danijel Krejg Danijel Krejg / Foto: Profimedia/Alamy

Danijel Krejg, još uvek aktuelni Džejms Bond, dolazi u Beograd, saznaje Telegraf.rs. Holivudska zvezda posetiće Srbiju povodom snimanja drugog dela filma "Nož u leđa" (Knives out), nastavka hita iz 2019. godine.

Krejg bi u Srbiju trebalo da stigne na jesen, a u našu zemlju doputovaće iz Grčke, gde bi snimanje trebalo da počne 28. juna. Nakon toga ekipa će nastaviti rad u Americi i Kanadi.

Kako saznajemo, u toku je izviđanje lokacija u Beogradu na kojima će nastati scene filma "Nož u leđa 2". Inače, i ovo ostvarenje potpisuje Rajan Džonson i to kao i reditelj, i scenarista. Džonson je već boravio jednom u Beogradu kada je snimao film "Brothers Bloom" u kome je igrala oskarovka Rejčel Vajs, sadašnja supruga Danijela Krejga.

Krejg se vraća u ulozi pomalo ekscentričnog i pronicljivog detektiva Benoa Blanka, a novi članovi postave biće Edvard Norton i Dejv Batista.

Detalji zapleta još uvek nisu poznati, i ne zna se koje će uloge tumačiti Norton i Batista. Jedino što je sigurno jeste da će se Krejgov Benoa Blank baviti novim misterioznim slučajem, sa velikim brojem osumnjičenih. Ipak, sama činjenica da je Norton prihvatio da igra u ovom filmu ukazuje da je Džonsonov scenario impresivan, s obzirom da je ovaj za Oskara nominovani glumac veoma izbirljiv kada je reč o projektima koje prihvata.

edvard norton Edvard Norton / Printskrin: YT/Conan

Podsetimo, nakon burnog nadmetanja sa Eplom i Amazonom, Netfliks je uspeo da otkupi prava na dva nastavka crnohumornog trilera "Nož u leđa" i to za vrtoglavih 450 miliona dolara.

Jedan od najboljih filmova iz 2019. godine, za Oskara nominovani triler "Nož u leđa", zaradio je 311,4 miliona dolara u bioskopima, dok je sam budžet za film iznosio "svega" 40 miliona. Stoga ne čudi što su se Netfliks, Epl i Amazon borili za pravo na nastavke.

Prvi "Nož u leđa" film bavio se misterioznom smrću romanopisca Harlana Trombija, čija je cela porodica osumnjičena za zločin. Postava je bila zvezdana, jer u filmu su pored Krejga igrali i Džejmi Li Kurtis, Kris Evans, Ana de Armas, Majkl Šenon, Don Džonson i Toni Kolet.

Pogledajte trejler za film "Nož u leđa": 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA