≫ 

Film "Crna Gora – podeljena zemlja" od 21. maja u Cineplexx Usće Shopping Center bioskopu

Svetska premijera novog filma Borisa Malagurskog u kome je poslednji put govorio vladika Amfilohije

  • 5

Dokumentarni film Borisa Malagurskog (autora trilogije „Težina lanaca“) predstavlja priču o podeljenoj zemlji na obalama Jadranskog mora.

Od herojske prošlosti do turbulentne sadašnjosti, u nadi da će doći do odgovora na pitanje ko profitira od podela u Crnoj Gori. Film uključuje poslednji intervju sa Mitropolitom Amfilohijem i eksluzivne intervjue sa premijerom Crne Gore Zdravkom Krivokapićem, akademikom Matijom Bećkovićem i mnogim drugima.

Malagurski je povodom ovog filma izjavio da veruje da će film vratiti veru srpskom narodu gde god on živeo, da se sloboda može osvojiti. Autor  dodaje da će ovaj dokumentarni film svetskoj javnosti predočiti sliku o režimu Mila Đukanovića u Crnoj Gori.

Tokom snimanja filma ekipa je bila  crnogorska policija je privela i četiri sata saslušavala ekipu, kojoj je potom dozvoljeno da nastavi rad.

Novi dokumentarni film Borisa Malagurskog “Crna Gora – podeljena zemlja”, naći će se na repertoaru Cineplexx Ušće Shopping Center bioskopa u petak 21. maja od 20 časova i to na svetskoj premijeri ovog ostvarenja.

Ulaznice za premijeru filma “Crna Gora – podeljena zemlja” uskoro su u prodaji na blagajni Cineplexx Ušće Shopping Center bioskopa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    16. maj 2021 | 16:09

    KO NIJE CUO ZA DJIDOVA PASJA GROBLJA POSLE RATA I ZA NJEGOV CUVENI DRVENI MALJ TAJ SE CUDI ODKUD POTICU PODELE U GORI CRNOJ !!!

  • Majkl Džondar

    16. maj 2021 | 09:35

    Dobre dokumentarce radi.

  • Darko

    16. maj 2021 | 01:11

    Svaka čast za vest, jedni od retkih koji su preneli ovu vest...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA