≫ 

Aleksandar Radojičić: "Bilo bi lepo kada bih radio sa Braćom Koen ili Martinom Skorsezeom"

Poznati glumac pričao je i o seriji "Beležnica profesora Miškovića" i predstavi "Mačor u čizmama"

  • 2
Aleksandar Radojičić Foto: Marko Jovanović

Popularni glumac Aleksandar Radojičić je gostujući u emisiji "Tanjug Reflektor" govorio o svojoj ulogama u televizijskoj seriji "Beležnica profesora Miškovića" i predstavi "Mačor u čizmama" u Pozorištu Boško Buha, a otkrio nam je da bi voleo da radi sa američim rediteljem Martinom Skorsezeom.

Radojičić je istakao da je serija "Beležnica profesora Miškovića" drugačija forma na koju naša publika nije navikla.

- Mistarija, triler i elementi drame, simbolizuju seriju Dosije X i mnogi "Beležnicu" povezuju upravo sa tom serijom. Meni je to interesantno, ali lik koji oživljavam u seriji nema mnogo veze sa nadrealnim pojavama. Moj Velja je pripadnik Državne bezbednosti i rizikuje svoj život kako bi spasao "Bležnicu" i život profesora Miškovića - reka

Radojičić je naglasio da je predstava "Mačor u čizmama" u kojoj igra naslovnu ulogu potpuno drugačija u odnosu na sva prethodna izvođenja te predstave u pozorištu "Boško Buha".

- Pokušali smo da je osavremenimo i približimo deci. Muziku za predstavu su pisali Aleksandar Lokner i Momčilo Bajagić Bajaga. Na njihov rokenrol, mi smo dodali malo bita da bi malo odrepovali. Važno je da govorimo aktuelnim jezikom dece kako bi uspeli da im pošjemo jaku poruku o pozorištu - kazao je Radojičić.

Za njega nema dileme sa kojim slavnim svetskim rediteljima bi podelio set.

- Bilo bi lepo kada bi radio sa Braćom Koen ili Martinom Skorsezeom - kazao je Radojičić.

(Telegrafrs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA