≫ 

"Prijatelji" se konačno okupili: Vrvelo od emocija, evociranja uspomena, poznatih ličnosti

Prošlo je 17 godina...

  • 2
Serija "Prijatelji", okupljanje Foto: Tanjug/AP/Terence Patrick/HBO Max

Posle 17 godina, ekipa legendarne serije "Prijatelji" konačno se okupila. Specijal, o kojem se već uveliko priča, konačno je ugledao svetlost dana.

Kortni Koks (Monika Geler), Dženifer Aniston (Rejčel Grin), Metju Peri (Čendler Bing), Met Leblank (Džo Tribijani), Lisa Kudrou (Fibi Bufe) i Dejvid Švimer (Ros Geler) stigli su u studio Vorner Brosa, gde je sitkom sniman.

Bilo je svega, od smeha, suza... Maltene svega.

Ekipa serije se šetala studijom gde se snimala serija. Emocije su navirale.

- Gde je kutija sa maramica? - rekla je Dženifer Aniston.

Serija Foto: Tanjug/AP/Terence Patrick/HBO Max

Kortni, Dženifer, Metjua, Meta, Lisu i Dejvida dočekao je njihov domaćin, voditelj Džejms Korden. Evocirale su se uspomene, pričalo se o trenucima sa seta, o audiciji...

Dženifer Aniston je otkrila da joj je tokom audicije za "Prijatelje" rečeno da je ova serija neće načiniti zvezdom. Takođe, glumica je otkrila da su ona i Švimer zaljubili na početku snimanja.

Što je i Dejvid priznao.

- U prvoj sezoni, "ložio" sam se na Džen - priznao je Švimer.

Lisa Kudrou, koja je igrala Fibi Bufe, je tokom specijala ispričala da su tokom snimanja, ali posle završetka serije svi ostali veliki prijatelji.

Kortni Koks (Monika) i Metju Peri (Čendler) su u seriji "Prijatelji" glumili ljubavnike, a tokom specijala je otkriveno da su oni u pravom životu dalji rođaci.

Takođe, njih dvoje su u srodstvu sa pevačicom Lejdi Gagom.

Met Leblank je ispričao da ga je uloga Džoija Tribijani maltene spasla, budući da je na računu imao svega 11 dolara i da je "dodirnuo dno" sa svojom karijerom. On se pojavio pre "Prijatelja" u nekoliko sitkoma, u kojim nije privukao pažnju.

Na kraju, svet je osvojio likom Džoija.

- Videli smo dosta momaka koji su bili glumci, momci koji su izgledali kao ženi, ali nisu bili ni malo duhoviti kao Met - rekao je jedan od kreatora "Prijatelja" Dejvid Krejn.

Met Leblank je inače pre audicije za Džoija doživeo nezgodu. Povredio je lice u kupatilo i krvario je.

Takav povređen se pojavio na audiciji. Oduševio je, a kreatorima "Prijatelja" Marti Kaufman i Dejvidu Krejnu priznao je kako se povredio. Na kraju, dobio je posao.

Leblank je ispričao da je tokom snimanje jedne od epizoda treće sezone povredio rame, pri čemu je morala da reaguje medicinska ekipa.

Vrvelo je od poznatih gostujućih ličnosti. Na okupljanje "Prijatelja" došao je Tom Selek, koji je igrao u seriji, pevač Džastin Biber, kao i muzička zvezda Lejdi Gaga, koja je zajedno sa Lisom Kudrou izvela pesmu "Smelly Cat".

Lisa Kudrou Lejdi Gaga Lisa Kudrou i Lejdi Gaga Printskrin: Youtube/Lady Gaga

Osim njih, mogli smo da vidimo i Sindi Krafod, kao i fudbalsku zvezdu Dejvida Bekama, koji se obratio svima video porukom, gde je objasnio koliko voli "Prijatelje".

Serija Dejvid Bekam Printskrin: HBO Max

Tokom specijala, voditelj Džejms Korden pitao je Dženifer Aniston da li bi njen lik Rejčel "zacementirala" vezu sa Rosom, kojeg je igrao Dejvid Švimer, nakon 17 godina, koliko je prošlo od emitovanja poslednje epizode "Prijatelja".

- Da kažem da bi bili u braku i da bi imali decu - rekla je Dženifer.

Video: Zvezde serije Prijatelji odigrale partiju bilijara i sve redom slatko nasmejale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    27. maj 2021 | 17:21

    Uz vas, Mi ćke i Alo alo je mnogo nas odrastalo sa zdravim smehom i pozitivom. Na zalist danas vise nema ni blizu tako dobrih serija ispunjenih komedijom. Danas slusamo bolesnika svakoga dana koji zatupljuje mozgove bas nas zdravorazumnih pricama o ljudskim ćevapima. Sramota me je u sta se ovaj narod pretvorio. Lepo vas je videti ponovo na okupu ! 🙏🍷❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA