≫ 

Glavni negativac iz "Titanika" izgleda bolje nego pre 20 godina, ali Holivud ga i dalje ne angažuje

Njegova karijera otišla je u sasvim drugom pravcu

  • 7
Billy Zane, Bili Zejn Bili Zejn / Printskrin: Youtube

Bilija Zejna publika širom sveta zauvek će pamtiti kao Kaledona Hoklija, glavnog negativca filma "Titanik", koji je bio veren sa glavnom junakinjom Rouz. Iako ga posle filma nije sačekala velika holivudska karijera, kao njegove kolege Leonarda Dikapria i Kejt Vinslet, Zejn se okrenuo nezavisnim produkcijama, pozorištu i snimanju sopstvenih ostvarenja.

Takođe, ovaj glumac grčkog porekla odavno je prestao da igra na kartu svog šarma i dobrog izgleda, mada mu na fotografijama koje objavljuje na Instagramu fanovi pišu da bi to i dalje mogao. On je danas veoma aktivan na društvenim mrežama, na koje često postavlja svoje fotografije i slike. I bez obzira što se on na svoj fizički izgled nije preterano obazirao, mnogi komentarišu da danas izgleda i bolje nego pre 20 godina.

Bili Zejn nedavno je snimio film "Valcer sa Brandom", u kome igra čuvenog Marlona Branda, a iako ga često ne viđamo ni na velikim, ni na malim ekranima, on je veoma zauzet. Zejnu nimalo ne smeta što nakon "Titanika" nije angažovan ni za jedan drugi veliki film. U međuvremenu se povetio pozorištu, nastavljajući stopama svojih roditelja, grčkih doseljenika, koji su ga kao dečaka svake godine vodili u London da gleda tamošnje predstave.

Zejna publika može videti na daskama koje život znače kako u Čikagu, tako i na Brodveju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Billy Zane (@billyzane)

Kada nije na bini, Zejn je iza kamere. Svoju ljubav prema snimanju filmova ne krije i ističe da ne mari što ih ne pravi za Holivud. U saradnji sa malom produkcijskom kućom snimio je nekoliko filmova, ukjučujući i "Killing Winston Jones", "By the Rivers of Babylon" i vrlo dobro ocenjeni dokumentarac "Searching for Eddie Running Wolf". Kasnih 1990-ih producirao je i igrao u ostvarenju "I Woke Up Early the Day I Died", tihi film baziran na nesređanom scenariju koji je iza sebe ostavio Ed Vud.

Takođe, Zejn je pronašao novu ljubav - sada se bavi slikarstvom. Više puta održao je i svoje izložbe, koje su bile dobo prihvaćene od strane javnosti.

Trenutno u produkciji ili u fazi snimanja ima osam projekata, nastavlja da bira uloge koje ga izazivaju, a s vremena na vreme uskočio u onu od koje ne može da pobegne - zgodnog negativca kakvog je igrao u "Titaniku".

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Billy Zane (@billyzane)

- Svakom glumcu je san da bude deo tako divnog filma, bio je to blagoslov, ali u isto vreme, poznato je da u Holivudu retko ko rizikuje. Svi idu na sigurno jer je u pitanju velik novac. Kada dođete na audiciju, znate kakav tip glumca producent traži. Ja sam od tada postao sinonim za zločestog momka, negativca. Takva situacija na kraju vas natera da postanete inovativniji, snimate nezavisne, ali i sopstvene filmove - izjavio je Zejn jednom prilikom.

Sa verenicom Kendis Nil, koju je upoznao preko prijatelja, dobio j dve ćerke, Džiju i Avu. Ranije, bio je u vezi s manekenkom iz Hrvatske Jasminom Hdaghom, još jednom manekenkom i glumicom Keli Bruk (sa kojom je bio veren i koja je zbog njega slavila pravoslavne praznike), kao i Leonor Varelom, iz Čilea.

U braku sa Lisom Kolins bio je od 1989. do 1995. godine.

Video: Italijanski milijarder i plejboj poludeo! Tuku ga po guzi dok vrcka u tangama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    1. jun 2021 | 09:31

    Glumio je i u Fantomu.

  • Anna

    1. jun 2021 | 09:22

    Gde bre izgleda bolje ? Kosa opala i osedeo....

  • Demi

    1. jun 2021 | 11:53

    Imala sam prilike da ga upoznam (tacnije vozim do kuce). Jako prijatan covek, na zemlji bez imalo uobrazenosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA