Gde su danas Ros, Rejčel, Monika, Čendler, Fibi i Džoi? Glumci odgovorili na pitanje koje sve zanima

Nove epizode i film neće biti snimljeni, tako da više od ovog nećemo saznati

  • 0
Prijatelji, Friends

"Prijatelji" / Printskrin: YT/HBO Max

I tvorci, i glumci serije "Prijatelji" zakleli su se da nikada više neće snimiti nijednu epizodu čuvenog sitkoma u kojoj se pojavljuju u svojim čuvenim ulogama. Ni film ne dolazi u obzir, tako da je sve što smo ikada znali o Moniki, Rejčel, Fibi, Džoiju, Čendleru i Rosu - već rečeno.

Da se ove odluke čvrsto drže, potvrdili su i u specijalu koji se prošle nedelje emitovao na HBO. Stoga je pitanje Džejmsa Kordena - šta misle da njihovi likovi danas rade - bilo veoma važno. Odgovori nisu iznenadili fanove, ali im je barem srce ostalo na mestu.

 

Prema mišljenju glumaca, Monika i Čendler odgajili su svoju decu i poslali ih na koledž. Ipak, Monika je i dalje ostala takmičarski nastrojena mama, koja voli da u svemu bude prva i najbolja, dok sarkazam i humor njenog supruga nije izgubio na svojoj oštrini.

Fibi i Majk napustili su Njujork. Preselili su se u Konektikat gde odgajaju svoju decu, dok Fibi oko sebe okuplja njihove najčudnije prijatelje i pomaže im da se se snađu u svetu.

 

Džoi je odustao od glume i posvetio se svojoj najvećoj ljubavi - otvorio je prodavnicu brze hrane, tj. sendviča u Venis biču.

 

No, ono oko čega su se koplja najviše lomila bilo je da li su Ros i Rejčel uspeli da održe svoju vezu. Dvoje toliko različitih ljudi, koji su se mirili samo da bio opet raskinuli nekoliko dana kasnije, teško da su mogli da konačno izgrade zajedničku budućnost.

Ipak, Dženifer Eniston i Dejvid Švimer veruju da se baš to desilo. Oni žele da veruju da su se Ros i Rejčel venčali, dobili još dece pored Eme, a da se Ros i dalje bavi paleontologijom.

 

Jeste li vi u glavi imali neki drugi scenario? Javite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA