≫ 

Zvezdu filma "Gospođa Dautfajer" hteli da izbace iz škole: Robin Vilijams je odreagovao kao legenda

- Ono što volim u toj priči i ono što volim u vezi Robina je činjenica da bi takvu stvar učinio za nekoga, da bi se potrudio - rekla je Lisa Jakub

  • 0
Robin Vilijams Robin Vilijams Printskrin: Youtube/TimeRider762

Glumica Lisa Jakub je pre skoro 30 godina sarađivala sa Robinom Vilijamsom u ostvarenju "Gospođa Dautfajer" ("Mrs. Doubtfire"), a u razgovoru za Yahoo Entertainment prisetila se jednog dirljivog momenta sa slavnim glumcem, gde je pokušao da joj pomogne.

- Jednog dana na setu bila sam uznemirena, jer sam dobila pismo iz svoje srednje škole. Tu se navodilo da je teško da rade sa mnom na daljinu i da ne treba da se vraćam u školu - rekla je Lisa, koja je u filmu "Gospođa Dautfajer" glumila Robinu stariju ćerku Lidiju Hilard.

Jakubova je svoj problem podelila sa Vilijamsom, a slavni glumac je odreagovao kao legenda kakva je i bio.

- Bila sam zaista uznemirena zbog toga, a Robin je, pronicljiv i dobrodušan, pružio ruku i rekao: "Hej, šta se događa?" - rekla je Lisa i nastavila:

- Rekla sam mu (Robinu) šta se dogodilo, a on je napisao pismo mojoj školi tražeći da preispitaju svoju odluku... Nije smatrao da je to pošteno - pričala je glumica.

I pored Robinovog očinskog gesta, škola ipak nije popustila.

- Ali ono što volim u toj priči i ono što volim u vezi Robina je činjenica da bi takvu stvar učinio za nekoga, da bi se potrudio - rekla je Lisa i pohvalila gest slavnog glumca.

Robin Vilijams izvršio samoubistvo 2014. godine. Imao je 63 godine. Slavni glumac se borio protiv "Lewy Body" demencije, koja je uticala na njegovo mentalno zdravlje.

Pogledajte trejler za film "Gospođa Dautfajer":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA