≫ 

Sve puca od luksuza: Zavirite na snimanje domaće verzije serije "Dinastija"

Snimanje je startovalo u Šimanovcima

  • 2
domaca verzija  serije Domaća verzija serije "Dinastija" Foto: ATA Images

Domaća verzija hit serije "Dinastija" već uveliko se snima, a pripadnici sedme sile imali su prilike da zaviri kako je izgledalo na setu ovog ostvarenja. Snimanje je realizovano u filmskom studiju televizije "Pink" u Šimanovcima, a sama scenografija izgleda skupoceno.

Od samog prostora gde se ekranizuje serija, nameštaja, slika na zidu, svega. Na setu su pojavili i glumačke zvezde ovog ostvarenja, Frano Lasić, Milena Živanović, Ana Savić, Branimir Popović, Milutin Milošević, a tu je bio i prvi čovek "Emotion" produkcijske kuće Goran Stamenković.

Kao što je poznato, domaća serija "Dinastija" je adaptacija čuvene američke serije "Dinastija", koja se emitovala od 1981. do 1989. godine.

Na prostoru bivše SFRJ, sve epizode “Dinastije”, emitovala je TV Beograd. Serija je kod nas, kao i u ostatku sveta stekla enormnu slavu i postala fenomen koji je uticao na tadašnju popularnu kulturu. Prikazana je u više od 150 zemalja, a u 80 bila je najgledaniji TV program.

Autorski tim Šapiro-Speling, postao je jedan od najbogatijih i najuticajnijih u Holivudu. Istoimeni rimejk popularne sapunice takođe beleži veliki uspeh, pa se na striming platformi “Netfliks” prikazuje u 188 zemalja, a ušao je i u Ginisovu knjigu rekorda, kao najgledanija sapunica za 2019. godinu.

U četvrtoj i petoj sezoni, budžet “Dinastije” iznosio je milion američkih dolara po epizodi, a u seriji se koristio pravi stilski nameštaj, svilena posteljina, originalno skupoceno posuđe, glumci su nosili pravi nakit, jeli pravi kavijar. Haljina od šifona, dizajnirana za Lindu Evans, koštala je čak 18.000 dolara.

Svaki komad odeće koji je nosila Aleksis, šiven je lično za nju, a njene kućne haljine i ogrtači sa perjem, krznom i briljantima bili su dokazi glamura i visoke mode.

Kako je izgledalo na setu snimanja domaće serije "Dinastija", i da se radi o ambicioznom i luksuznom projektu, pogledajte u našoj galeriju:

Video: Drakulić: Vladan Gajović igra Mileta u novoj sezoni serije Ubice moga oca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cccc

    7. jun 2021 | 15:38

    Domaca verzija? Frano Lasic i Branimir Popovic???

  • Duki

    7. jun 2021 | 22:51

    Slucajno naletoh na ovu vest, posto sam vec duze vreme zaljubljena do usiju u Milutina Milosevica i bas mi je drago da je on u jednoj is glavnoj uloga. Jedva cekaammm :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA