≫ 

Reditelj "Južnog vetra" najavio veliko pojačanje: Holivudska zvezda glumi u trećem nastavku

Plan je da treći deo filma bude internacionalni projekta u kojem će akteri govoriti na engleskom jeziku

  • 2

Reditelj Miloš Avramović, gostujući u serijalu "Tanjug Reflektor", ispričao je da snimanje drugog dela televizijske serije "Južni vetar" počinje 1. avgusta, i to na lokacijama u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Italiji i Rusiji.

On ističe da se sa svakim novim projektom po imenom "Južni vetar" povećava novo produkcije.

- Mogu već sada da najavim da će treća sezona serije "Južni vetar" biti finale celog projekta baš kao što nam je plan da treći deo filma bude internacionalni projekta u kojem će akteri govoriti na engleskom jeziku - rekao je Avramović.

On navodi da produkcija želi da angažuje veliku holivudsku zvezdu da treći deo filma "Južni vetar".

- Verujem da naša filmska produkcija može sebi to da priušti jer u Srbiji postoje izvanredni filmski profesionalci koji mogu da sime ostvarenje koje na svetskom nivou - rekao je Avramović.

Miloš Avramović Miloš Avramović, reditelj filma "Južni vetar" Foto: Nikola Tomić

Miloš Avramović najavljuje da će premijera filma "Južni vetar - Ubrzanje" biti na Festivalu glumačkih ostvarenja "Filmski susreti u Nišu" krajem avgusta.

- Imali smo dobar start u Nišu sa prvim delom filma koji je prikazan u prepunom amfitetaru i ne vidim razlog da to menjamo i sa premijerom drugog dela filma - rekao je Avramović i dodao da je spajanje američkog žanra kriminalističkog filma sa balkanskim miljeom bio najveći izazov za produkciju ostvarenja.

- Drugi deo filma je više kao neka avantura, kao ostvarenje potere. Dosta je uzbudljiviji od prvog dela jer dominira akcija - rekao je Avramović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA