≫ 

Šerbedžija se javio iz omiljenog Lenonovog bara u Liverpulu, najavio seriju koju snimao sa Oldmanom

Rade u Engleskoj snima seriju sa Gerijem Oldmanom

  • 0
Rade Šerbedžija

Rade Šerbedžija Printskrin: Facebook/Rade Serbedzija

Rade Šerbedžija je na Fejsbuku objavio kratak snimak gde se vidi kako se javlja iz Liverpula. Na snimku je napomenuo da se njegova ćerka Milica u ovom engleskom gradu završila poznatu muzičku akademiju koju je svojevremeno osnovao Pol Makartni.

U videu je još Rade pričao o seriji koju snima sa Gerijem Oldmanom, a zatim je ušao u u bar u Liverpulu u koji je svojevremeno sam svraćao legendarni član "Bitlsa" Džon Lenon.

Šerbedžija se smestio i popio pivo.

- Evo stigoh do Engleske, što je u vreme korone mali poduhvat koji zahteva popunjavanje brojnih formulara, karantin i bar pet testiranja u nedelju dana… ali i ta korona će proći, ovih dana brojke donose nadu, barem u ovom delu svijeta, krenulo je bolje i neka se sad tako nastavi - napisao je Rade i dodao:

- Ovde snimam jednu seriju za Apple TV, špijunski triler . Ne smem vam previše da otkrivam, ali "delim ekran" sa Gerijem Oldmanom, što mi je drago, jer mislim da je veliki glumac. Igraju i Kristin Skot Tomas, Džonatan Prajs (s kojim sam već igrao u jednom filmu) , Džek Louden….izvrsna ekipa - napisao je Šerbedžija.

Pogledajte snimak:

Video: Šerbedžija: Održati ritam života uprkos pandemiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA